יום ראשון, 24 בדצמבר 2023

המנה המושלמת לערב קריר- מרק חרירה

קרררר וכל מה שאנחנו חפצים בו הינו אוכל חם, מהביל ומנחם, אז מה יותר טוב מצלחת מרק חרירה עמוסה בכל טוב? ארוחה שלמה בצלחת אחת! כאן תקבלו צלחת מרק שהיא למעשה ארוחה מלאה שכוללת בשר,  פחמימות, ירקות והמון טעמים מופלאים, אז אתם איתי? קדימה, הפשילו שרוולים וכנסו למטבח.

 המצרכים:

קוביות בשר (כמות וסוג הבשר לבחירתכם - עדיף עם מעט שומן)
1כוס גרגירי חומוס משומרים 
2 בצל קצוץ
2 עגבניות מגורדות על פומפיה
3 גבעולי סלרי קצוצים 
2\1חבילה כוסברה קצוצה
1 כוס אטריות למרק
3 כפות קמח +2 \1 כוס מים לערבב ביחד
מיץ מלימון 
1כפית מלח
1 כפית שטוחה פלפל שחור
2\1 כפית כורכום
1כף אבקת מרק עוף של רמי לוי
4\1 כוס שמן

אופן ההכנה:

בסיר למרק לשים את השמן ולטגן את הבצל .
להוסיף את קוביות הבשר ולהמשיך לטגן מספר דקות עד שהבשר משנה את צבעו .
להוסיף את העגבנייה המגורדת לערבב להוסיף מים 4\3 מתכולת הסיר, כשמגיעים לרתיחה להוסיף את החומוס , הסלרי והתבלינים וממשיכים לבשל .
לאחר שעה של בישול או עד שהחומוס התרכך להוסיף את הכוסברה, הפיטרוזליה והאיטריות ומבשלים עוד כ-10 דקות.
לאחר שהאיטריות התבשלו להוסיף את הקמח שמעורבב עם מים בזרם קל תוך כדי בחישה כדי שלו יהיו גושים ומבשלים עוד 10 דקות.
להוסיף את את מיץ הלימון לערבב ולהוריד מהאש.


הפעם בחרתי להשתמש במרק בטעם עוף מהמותג הפרטי של רשת "רמי לוי" אשר משווקת לקראת החורף את המוצר ללא צבעי מאכל וללא חומרים משמרים ועשיר בתבלינים ובטעמים ארומטיים נפלאים.

המרק נמס במים חמים בקלות ועשיר בתבלינים נפלאים.

המרק משווק באריזות של 400 גרם הכוללות כ-66 מנות מרק, כשר פרווה ומחירו כ-10.30 ש"ח.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה