מסורת של טעם, חגיגה של גבינות
רשת הקונדיטוריה חלום יעקב משיקה את עוגות הגבינה והמאפים לקראת חג שבועות 2025 – כשר בד"ץ
על העובדה שחג שבועות זה החג האהוב עלי אתם כבר יודעים נכון? בשל עובדה זו אני עובדת בימים אלו מאוד קשה על מנת להביא לכם את הבשורות והידיעות הטובות והחמות ביותר שיש לשוק להציע- מה טעים, מה נכון, מה התחדש ומה הצטרף- העיקר- מה יהיה על שולחן החג שלנו!!
רגע לפני סופ"ש האחרון הגיע משלוח מפנק מרשת הקונדיטוריה חלום יעקב הפועלת למעלה משלושה עשורים ומתמחה באפייה ובייצור של עוגות ומאפים בעבודת יד וללא מכונות. בימים אלו ממש רגע לפני החג הרשת משיקה קולקציה של עוגות גבינה ומאפים מלוחים בשלל טעמים עם מרקם נימוח ומילויים רכים. הרשת שמה לה למטרה לשמר טעמים קלאסיים של עוגות או מאפים, שכולם מכירים, לצד יצירת מתכונים חדשים ועדכניים המתאימים לחיך ולטעמים של היום.
אני באופן אישי אוהבת ליצור, לאפות ולפנק את בני הבית אולם כאשר אני מוצאת את המוצרים הטובים בשוק אני מיד מביאה את הבשורה על מנת שכולם יהנו בדיוק כמוני. כלל מוצרי הרשת הינם באיכות גבוהה, ללא תחרות, בטריות בלתי מתפשרת ובטעמים מופלאים ומיוחדים.
לדברי גבי טלבי מנכ"ל רשת הקונדיטוריה חלום יעקב: "מטרתנו מאז ומתמיד היא להציע לקהל הלקוחות חוויה של טעם עם טוויסט עדכני ולכן, היצע העוגות יכלול מצד אחד עוגות בטעמים חדשים, כמו: ברוקלין פינת דובאי המשלבת את הגימיקים העכשוויים או פאשן צ'יז המשלבת חמיצות עדינה של פסיפלורה עם מוס גבינה, ומצד שני, עוגת גבינה ופירורים בטעם נוסטלגי. כמו כן, מוסיף טלבי, לצד הקולקציה של שבועות נמכור גם את מגוון עוגות הגבינה הקבועות המוצעות לאורך כל השנה ,וכוללת עוגות ללא תוספת סוכר או עוגות הנאפות ללא קמת ומתאימות לקהל שאינו צורך קמח".
אז... כאמור, לקראת שבועות, רשת חלום יעקב תשיק קולקציה של עוגות גבינה בשלל טעמים ומילויים וכן בריושים וקרואסונים במילויים מלוחים.
בגזרה המתוקה ניתן יהיה לרכוש:
ברוקלין פינת דובאי – עוגת גבינה ניו יורקית בשילוב אטריות קדאיף אפויות , פיסטוק ושוקולד חלב -המחיר: 79 שקלים לפס.
ברוקלין תות – עוגת גבינה ניו יורקית בשילוב קונפיטורת תות שדה איכותי- המחיר: 74 שקלים לפס
שוקולצ'יז – עוגת גבינה אפויה בטעם של פעם בשילוב גאנש שוקולד חלב- המחיר: 135 שקלים לעוגה עגולה בקוטר 20 ס"מ.
פאשן צ'יז – מוס גבינה קליל בשילוב פסיפלורה בחמיצות מעודנת- המחיר: 74 שקלים לפס
פרומאז דט'ה – מוס גבינה קייצי בשכבות של תות לימון ושוקולד לבן- המחיר: 74 שקלים לפס
עוגת גבינה באסקית – עוגת גבינה עשירה בטעמים הנאפית בחום גבוה, ובעלת מרקם קרמי ונימוח, נמכרת ב 3 טעמים, במארז שלישייה או ביחידות- המחיר: 26 שקלים ליחידה או 74 שקלים למארז שלישיה.
בגזרת המאפים המלוחים לשבועות ניתן יהיה לרכוש:
מיני ריקוטה – בצק בריוש מגולגל במילוי גבינת ריקוטה וצימוקים -המחיר: 49 שקלים ליחידה
מיני פיצה – מאפה בריוש במילוי רוטב פיצה גבינות ותבלינים - המחיר: 49 שקלים ליחידה
שמיניות פסטו – בצק קרואסון מגולגל עם פסטו בזיליקום וגבינה בולגרית- המחיר: 10 שקלים ל100 גר'
ביס בריוש – מיני מאפה ממולא בגבינת ריקוטה- המחיר: 9 שקלים ל 100 גר'.
מקלות גבינה – בצק קרואסון בשילוב גבינות ותבלינים- המחיר: 9 שקלים ליחידה.
בגזרת עוגות הגבינה הנמכרות לאורך כל השנה ניתן לרכוש:
עוגת גבינה קלאסית / ללא תוספת סוכר - עוגת גבינה אפויה על בסיס בצק פריך, 0% אוורירית ונימוחה- המחיר: 65 שקלים (עוגת פס)
עוגת גבינה פירורים / ללא תוספת סוכר – מוס גבינת שמנת מעודן בציפוי פירורים אפויים- המחיר: 69 שקלים (עוגת פס)
פילדלפיה – עוגת גבינה עשירה על בסיס גבינת שמנת, שוקולד לבן בציפוי שמנת- המחיר: 72 שקלים (עוגת פס) או 125 שקלים לעוגה עגולה (קוטר 18 ס"מ )
אז בתזמון די מושלם לאלו שרוצים להפתיע ולהכין בבית, רשת הקונדיטוריה חלום יעקב הפועלת למעלה משלושה עשורים ומתמחה באפייה ובייצור של עוגות ומאפים בעבודת יד וללא מכונות, מציעה מתכון להכנת עוגת גבינה קלאסית כמו של פעם!
גבינה קלאסית כמו של פעם
חומרים לעוגה עגולה קוטר 20
לבסיס:
250 גרם ביסקוויטים (שרוול)
100 גרם חמאה מומסת
הכנת הבסיס:
לטחון את הביסקוויטים דק דק, להמיס את החמאה.
לערבב בעזרת מרית שכל הביסקוויטים יהיו עטופים בחמאה.
להדק את העוגיות לבסיס העוגה בגובהה אחיד .
לעוגת גבינה:
גבינה 5% -300גרם
גבינה טוב טעם -200גרם
שמנת חמוצה -100גרם
ביצים מופרדות -5י"ח
סוכר לתערובת הגבינה -100גרם
סוכר להקצפת החלבון -150 גרם
אינסטנט פודינג וניל -30גרם
אבקת חלב -40 גרם
קורנפלור -40 גרם
מלח קורט – 5גרם
סוכר וניל – 10גרם {שקית}
גרידת לימון -מרבע לימון
הכנת עוגת גבינה:
1. להפריד ביצים לשתי קערות.
2. לקערת החלמונים {צהובים} להוסיף סוכר ,סוכר וניל ,גרידת לימון ולערבב
3. להוסיף לקערה גבינת טוב טעם ,גבינה 5%,ושמנת חמוצה ולערבב. לסנן יחד קורנפלור, אבקת חלב , אינסטנט פודינג וניל,
להוסיף לקערת הגבינות ולאחד את כל החומרים לעיסה אחידה .
בקערת המיקסר בעזרת וו מטרפה:
לבסיס:
250 גרם ביסקוויטים (שרוול)
100 גרם חמאה מומסת
הכנת הבסיס:
לטחון את הביסקוויטים דק דק, להמיס את החמאה.
לערבב בעזרת מרית שכל הביסקוויטים יהיו עטופים בחמאה.
להדק את העוגיות לבסיס העוגה בגובהה אחיד .
לעוגת גבינה:
גבינה 5% -300גרם
גבינה טוב טעם -200גרם
שמנת חמוצה -100גרם
ביצים מופרדות -5י"ח
סוכר לתערובת הגבינה -100גרם
סוכר להקצפת החלבון -150 גרם
אינסטנט פודינג וניל -30גרם
אבקת חלב -40 גרם
קורנפלור -40 גרם
מלח קורט – 5גרם
סוכר וניל – 10גרם {שקית}
גרידת לימון -מרבע לימון
הכנת עוגת גבינה:
1. להפריד ביצים לשתי קערות.
2. לקערת החלמונים {צהובים} להוסיף סוכר ,סוכר וניל ,גרידת לימון ולערבב
3. להוסיף לקערה גבינת טוב טעם ,גבינה 5%,ושמנת חמוצה ולערבב. לסנן יחד קורנפלור, אבקת חלב , אינסטנט פודינג וניל,
להוסיף לקערת הגבינות ולאחד את כל החומרים לעיסה אחידה .
בקערת המיקסר בעזרת וו מטרפה:
1. מקציפים את החלבונים{לבן ביצה} ולהוסיף סוכר בפעמיים תוך כדי הקצפה עד לקבלת קצף יציב לבן ומבריק.
2. יוצקים שליש מתערובת החלבונים לקערת הגבינות ולערבב מלמטה כלפי מעלה בתנועות עטיפה, לחזור על פעולה זו שלוש
פעמיים עד לקבלת עיסה הומוגנית ואחידה .
3. יוצקים את התערובת לתבנית מחליקים ומיישרים .
אפייה
אופים בשלושה שלבים:
שלב ראשון :מחממים תנור ל 220 מעלות -מכניסים את העוגה ל15-10 דקות עד לקבלת קרום זהוב עדין .
שלב שני :מורידים את טמפ' התנור ל - 150 מעלות -פותחים את דלת התנור למשך 10 דקות {כן כן לא טעות אנו רוצים להוריד טמפ' האפייה }
שלב שלישי :אופים בטמפ' 150 מעלות במשך 40 דקות .
העוגה מוכנה כשהיא זהובה ויציבה ניתן לגעת עם האצבעות ולהרגיש שהיא יציבה .
מוציאים את העוגה ומצננים כשעתיים בטמפ' החדר עד להתייצבות
רק אז מכניסים לקירור ניתן לאכול למחרת או שהעוגה קרה לחלוטין.
בתיאבון!
רקע חלום יעקב:
קונדיטוריה "חלום יעקב" הוקמה בשנת 1986 על ידי אב המשפחה, יעקב טלבי, ומנוהלת כיום על ידי בניו ובני המשפחה. הרשת שמה דגש על אפייה ביתית בעבודת יד, תוך שימוש בחומרי הגלם הטובים והאיכותיים ביותר. מפעלי החברה ממוקמים בראשון לציון וביבנה, 9 סניפי הרשת כשרים מהדרין או בדץ (תלוי בסניף)
לפרטים נוספים ובירור הסניף הקרוב לביתך : אתר חלום יעקב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה