יום שישי, 10 באוקטובר 2025

קאלדו ארט פיצה- קסם של פנינה בבירת הנגב




אוהבי המטבח האיטלקי התפקדו!! הפעם הגענו לבירת הנגב להתענג על מגוון טעמים מופלאים וטעימים במיוחד, הפעם הגענו לקאלדו ארט פיצה- היכל התרבות של הפיצה והכל מדויק וטעים במיוחד.

הסיפור של קלאדו ארט פיצה מתחיל אי שם בשנת 2012 עת בעלי המקום החליט להגדיר מחדש את תפיסת הפיצה, חיפש לא עוד פיצה רגילה ומשעממת אלא משהו חדש לגמרי- טעמים חדשים, מרקם חדש, ניחוחות חדשים ובקיצור שונה מכל מה שאנחנו מכירים. נסע, בדק, חווה, טעם, התנסה והחליט כשחזר לארץ החל להרכיב מתכונים מדויקים, ניסה וניסה, שילוב תוספות כאלו ואחרות , במיוחד תוספות מיוחדות ומפתיעות שטרם הכרנו.

מי שלמעשה מחפש את הפיצה הסטנדרטית והשגרתית ימצא כאן את מבוקשו אבל זו לגמרי לא מטרת המקום, כאן תמצאו תפריט לא שגרתי בעליל בעולם הפיצות , כאן תמצאו תפריט עשיר במיוחד שחושף אותנו לעולם תוספות מפתיע ומחדד את חוש הטעם והריח. במקביל כאן בתפריט ניתן למצוא מגוון מנות ראשונות, מנות ספיישל, פסטות מפתיעות ואיכותיות וקינוחים מיוחדים (שלצערי לא טעמנו). חשוב לציין כאן הכל נעשה בעבודת יד מחומרי גלם איכותיים ולא תמצאו כאן מנות תעשיותיות או שמא לא טריות.

אגב, עוד לפני שאמשיך ממליצה בחום לעשות חבר מועדון כי יש להם המון מבצעים שווים במיוחד, אז תושבי העיר אל תפספסו. 

אז מה היה לנו? התחלנו עם מבחר מנות פתיחה מפתיעות וטעימות:

פולנטה- קרם תירסס טרי, מוגש עם פטריות יער מוקפצות, גרנה פדנו ושמן כמהין- אחת המנות שאני יכולה לאכול כל יום כל היום הינה הפולנטה וכאן הוא היה פשוט מושלם- קרם קטיפתי, מתקתק במעט ופשוט מושלם!! תנו לי כף , צלחת עמוקה עם מנה שכזו ואני מסודרת, חבל שחוסלה במהירות האור, אם אתם אוהבי הזאנ'ר פשוט אל תוותרו על המנה הזו כי היא מושלמת:





ארטישוק בחמאת לימון- ארטישוק אלא רומנה מוקפץ עם קונפי שום ברוטב חמאת לימון , מוגש עם פרמז'ן ופיטרוזליה- מנה שונה ומפתיעה ממה שאנחנו מכירים, לרוב המנות הללו מגיעות די סטנדרטיות ולא יומרניות אך כאן הפתיעה ובענק, הגיעו חתיכות גדולות של ארטישוק צרובות במעט ונחות להן ברוטב חמאת לימון קטיפתי ומושלם, כזה שתרצו לנגב עם איזו פוקצ'ה טובה ושמנמנה:






סלט בוראטה- שרי צבעוני, קונפי שרי, קונפי שום, זיתי קלמטה, שקדים קלויים, קרם בלסמי ופטרוזליה קצוצה, מוגש עם מקל לחם- סלט פרשי, רענן וכיפי עם בוראטה טרייה ואיכותית, כזו שברגע שתפצעו אותה היא תשפך לכם ותעניק טעם וטוויסט מושלם לסלט:







פיצה 4 גבינות- פומודורו, גבינת מוצרלה, גבינת פטה, גבינת עיזים ורוקפור - אתחיל בבצק הפיצה, דק ומדויק , בדיוק כמו שאנחנו אוהבים, רוטב העגבניות מדויק ומאוזן בטעמו, לא בטעם משתלט ובזכות כך טעם הגבינות הוא הדומיננטי כאן והיה פשוט טעים, כל גבינה נתנה את הנוכחות שלה ויחדיו השתלבו בהרמוניה מופלאה יחדיו;







פיצה פולנטה- גבינת שמנת, פולנטה טריה, גבינת מוצרלה, 3 סוגי פיטריות, חלמון ביצה ושמן כמהין- נראה לי שהצלחתם כבר להבין שמאוד אהבתי את הפולנטה כך שהפעם בשילוב הפיצה זה היה אף טעים ומיוחד יותר, בצק הפיצה גם כאן דק ונותן את הכבוד למרכיבים אשר משתלבים עליו בניחותא וכאן קרם הפולנטה, הגבינות והפיטריות היו חגיגת טעמים אמיתית לחיך, כל מרכיב נוכח בכמות המדויקת ולא משתלטת כך שכל ביס הוא פשוט לונה פארק שלם של טעמים לחיך, וואו:







פסטה פומודורו- פסטה פטוצי'ני ברוטב שמנת ופטריות - מוגש עם פרמז'ן- פסטה עשויה בדיוק כמו שאני אוהבת, עם רוטב קטיפתי שעוטף בעדינות וברכות את הפסטה הנפלאה, טעמים מופלאים בדיוק כמו שאני אוהבת, הילדים התחברו למנה הזו והכריזו שזו בין הפסטות הטובות שדגמו עד היום, אז חברים, בהחלט שאפו, אין ספק שמי שאמון על הכנת המנות הצליח לפצח את המתכון לרוטב המושלם:







בשלב זה כולנו היינו מלאים עד אפס מקום ולכן לצערי החלטנו פה אחד לוותר על הקינוח (וזה די נדיר אצלנו), אך בטוחני כי הקינוחים בדיוק כמו שאר המנות מיוחדים ומפתיעים. 

אז חברים אם אתם תושבי באר שבע ועדיין לא מכירים את המקום עשו לעצמכם טובה וקפצו לבקר בדחיפות כי כאן תקבלו חוויה אחרת, מהנה ומיוחדת. שירות סופר מוקפד ומקצועי, אווירה נעימה, וויב כיפי ואוכל נהדר, כל מנה טעימה מקודמתה. אתם עוד פה? רוצו והזמינו מקומות עוד היום , הנאה מרובה מובטחת לכם, מילה שלנו.




כתובת:
דרך מצדה 47
באר שבע

טלפון
08-8668006

שעות פעילות:
יום ראשון עד חמישי: 11.30-23.30
שישי: 11.30-17.00

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה