יום ראשון, 19 באפריל 2020

"תבואות" משיקה סדרה אורגנית של ירקות תיבול טריים וכתושים - ג'ינג'ר, שום ופלפל צ'ילי



איך להעשיר את האוכל כשנמצאים בבית? 

"תבואות" משיקה סדרה אורגנית של ירקות תיבול טריים וכתושים - ג'ינג'ר, שום ופלפל צ'ילי 



אני מתארת לעצמי שגם אתם ביליתם את שעות הבידוד בשל משבר הקורונה יותר ויותר במטבח, בכל רגע נתון מישהו אחר מבני הבית השמיע את קולו : "אמא , אני רעב", "אני רעבה", "אנו רעבים"- זו פעם ראשונה בחיי שמצאתי את עצמי יותר מבלה במטבח מבכל חדר אחר בבית.

לא אחת מצאתי את עצמי מחפשת את המתכון המפתיע הבא, את המאכל שילהיב אותם יותר מקודמו וכל הזמן גלגלי מוחי שקדו ורצו בחיפוש אחר הדבר הבא.

היום ממש רגע לפני ארוחת הערב הגיע משלוח מיוחד ומלהיב מבית "תבואות"המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, אשר משיקה בימים אלו סדרה אורגנית חדשה ומובחרת של ירקות תיבול טריים וכתושים: ג'ינג'ר, שום ופלפל צ'ילי. הירקות הכתושים והמשובחים ישדרגו מיד כל מאכל – החל משלב ההכנה וכלה בשלב ההגשה: פסטה, עוף, דגים, בשר, ירקות, נודלס, טוסט, חביתה, פשטידה, גבינה מתובלת, פיצה ועוד. בתיאבון! 

סדרת הכתושים מיוצרת מגידולים אורגניים – ללא חומרי הדברה וכימיקלים מזיקים. הסדרה מוצעת במיכלים שקופים מפלסטיק קשיח, עם פתח הברגה רחב, לזמינות ושימוש נוחים. עד הפתיחה יש לאחסנם במקום קריר ויבש, ולאחר הפתיחה יש לאחסן במקרר ולהשתמש תוך חודשיים. 

בסדרה
· ג'ינג'ר כתוש אורגני (מכסה צהוב) 
· שום כתוש אורגני (מכסה סגול) 
· פלפל צ'ילי כתוש אורגני (מכסה אדום) 


כשרות: פרווה, באישור הרבנות הראשית לישראל ובהשגחת בד"ץ בית יוסף. 

מחיר: כ-15.90 ש"ח למיכל במשקל 185 גרם. 

להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ. 

אז כאמור כפי שציינתי מעלה המשלוח הגיע רגע לפני ארוחת ערב ועל כן הוכרז מיד ארוחה אסייאתית.

מוקפץ טעים במיוחד:


המצרכים:
חבילת נודלס- אני בחרתי לאיטריות להקפצה של אסם
חצי כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
גפרורי קולורבי
גפרורי גזר
גפרורי גמבה
פרחי ברוקולי
פרחי כרובית
פיטריות טריות חתוכות לחצי
מעט אננס חתוך
שעועית ירוקה
חזה עוף חתוך לרצועות דקות
שום כתוש
פלפל צילי כתוש אורגני
גינגר אורגני כבוש
כרבע כוס סויה של אסם
כרבע כוס רוטב ספייסי צילי של אסם
מעט אבקת מרק בצל


אופן ההכנה:
לבשל את איטריות הנודלס לפי ההוראות על גבי השקית, לשטוף היטב ולהניח בצד.
לטגן בשמן את השום מספר שניות ולהוסיף את החזה, לטגן עד להחלפת הצבע ולהוציאו לצלחת.
בינתיים להוסיף לשמן עם השום והצילי ולערבב היטב, להוסיף  את הכרוב ולערבב היטב, להוסיף את שאר הירקות, בין כל ירק וירק מערבבת היטב, מוסיפה את החזה עוף, רגע לפני שמוסיפה את הנודלס להוסיף את הגינגר הכבוש ואז את הנודלס ומערבבת בעדינות.

מוסיפה את התבלינים והרטבים ומערבבת היטב, מבשלת על אש נמוכה כעשרים דקות (מידי פעם לערבב שלא ידבק לתחתית הווק).


טועמת ומשפרת טעמים.




תגובה 1:

  1. שרית ניראה ממש מגרה . וביפרט שאני חולה על פסטה בכל צורה

    השבמחק