יום שלישי, 2 באפריל 2024

קובה חלומית לפסח והפעם עם סדרת מחבתות SMART של סולתם



כשטכנולוגיה פוגשת קולינריה:

סדרת מחבתות SMART של סולתם





מותג כלי הבישול והאפייה המוביל "סולתם" משלב בין טכנולוגיה מתקדמת ואיכות בלתי מתפשרת ליצירת סדרת מחבתות חדשה המשולבת לראשונה במנגנון טרמי מתקדם האפשר לדייק בזמן תחילת הבישול ולהגיע לתוצאה מדויקת וטעימה!

באהבתי הגדולה למטבח אני לא צריכה לשתף, אתם כבר מכירים אותי ויודעים שאני יכולה לבלות שעות רבות ביממה במטבח- בעשייה ויצירה. יחד עם זאת במרוצת השנים הבנתי שיש חשיבות גדולה לכלי המטבח והבישול בהם אנו משתמשים - חובה להקפיד להשתמש במחבתות ובסירים הטובים שיש לשוק להציע בעבורנו.

אם תפתחו את מגירת הסירים והמחבתות שלי תמצאו שם אך ורק מוצרים של סולתם- במהלך שנותי במטבח הבנתי שכמה שלא אנסה סולתם פשוט הכי טובים שיש!! אז רגע לפני החג חייבת לשתף אתכם בסדרת המחבתות החדשות של המותג- SMART.

הכל בחיים הוא עניין של טיימינג, במיוחד בתחום הבישול. לעיתים דקות קצובות לפה או לשם יכולות להיות ההבדל הדק בין מנה מנצחת לכזו שלאחר כל ההשקעה אינה טעימה מאחר ומבושלת פחות או יתר על המידה. סדרת המחבתות החכמה החדשה מצוידת מנגנון טרמי מתקדם במרכז פלטת הבישול המאפשר לדעת כשהמחבת נמצאת במידת החום האידאלית לתחילת הבישול. אופן השימוש והחוקיות קלים ופשוטים, במרכז ממוקם עיגול ובו האות הלועזית S, כאשר זו נעלמת ואינה נראית לעין, המשמעות היא כי המחבת הגיעה לטמפרטורה של 255 מעלות צלזיוס וניתן להתחיל להניח בה את המצרכים ולבשל. לאחר השימוש, כאשר המחבת תתקרר בחזרה האות תחזור להיות גלויה.

בזאת לא נגמרים יתרונותיהן הרבים של המחבתות. הן מיוצרות מאלומיניום בשיטת FORGED מתקדמת המקנה להן חוזק ועמידות לשימוש שנים רבות קדימה. פנים המחבת מצופה ציפוי NON STICK FOOD SAFE המונע את הידבקות המצרכים והמאכלים לדפנות, מאפשר חסכון בזמן הבישול ובאנרגיה, וכן מאפשר בישול בריא יותר עם שימוש מופחת בשמנים, שומן, חמאה או מרגרינה. כמו כן, ידידותי למשתמש ולסביבה ואינו מכיל PFOA, קדמיום או עופרת. המחבתות מצוידות בידית בקליט ארגונומית סופט טאץ' נעימה למגע ומבודדת חום בעיצוב מיוחד לנוחות בשימוש, בהעברה ולאחיזה בטוחה. בסופה חור המאפשר תלייה כשאינה בשימוש. עוד לבטיחות מגן להבה המונע את התחממות הידית. המחבתות קלות לניקוי בשטיפה ידנית. מתאימות לשימוש על כל סוגי הכריים לרבות אינדוקציה. אין להכניסן לתנור. זמינות בשישה קטרים של 20, 24, 26, 28, 30 ו-32 ס"מ ומחבת קרפ/ פנקייק 28 ס"מ. טווח המחירים: 114.5-189.5 שקלים למחבת.

להשיג ברשת חנויות 'סולתם', בחנויות כלי הבית והמטבח המובחרות

ובאתר האינטרנט: www.Soltam.co.il

אז אם יש כזו מחבת טובה אתם חייבים אבל חייבים להכין את הקובה הכי טעימה שאכלתם אי פעם בפסח, להלן המתכון:




המצרכים למעטפת:
2 כוסות קמח מצה
פירה העשוי מ-2 תפוחי אדמה מבושלים
3 ביצים טרופות
כוס מים פושרים
2 כפות שמן
מעט פלפל, כפית מלח


ללוש היטב את כל המצרכים ולהניח במקרר לקירור כחצי שעה, בינתיים להכין את המלית.


המצרכים למילוי:
חצי קילו בשר טחון
בצל קצוץ דק
רבע כוס צנוברים
רבע כוס צימוקים
מלח, פלפל ומעט פפריקה מתוקה


אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד להזהבה קלה, להוסיף את הבשר ולערבב היטב עד שהוא הופך לאפור- רצוי לערבב עם מזלג ובשיטה זו להפוך את הבשר לפירורים, להוסיף את הצנוברים, צימוקים ותבלינים, לערבב היטב כ-2-3 דקות, לקרר.










לקחת כדור מבצק המעטפת, לשטח ביד (ידיים רטובות) , למלא ולטגן.


להגיש חם ולהתענג.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה