יום שישי זהו יום הבישולים שלי, בו אני אוהבת להשתולל, להמציא ולחדש.
כל יום חמישי מתחילה לחשוב ולתכנן אולם להחלטות הסופיות מגיעה רק ביום שישי עם שילוב הפרדוקטים.
ביום חמישי בערב קיבלתי משלוח של תערובת עם פירורי לחם להכנת שניצל בתנור, אז ידעתי השבוע השניצלים יהיו בתנור אפויים וטעימים , אך מה חוץ משניצל? צריך לגוון.
אז מה הכנתי?
טורטיות במילוי חזה עוף, בצל ופיטריות ואפויות בתנור- יצא סוף הדרך.
המצרכים הדרושים:
1/2 ק"ג חזה עוף פרוס לרצועות דקיקות
2 בצלים פרוסים דק
1 סלסלת פיטריות טריות
תבלינים: מלח, פלפל, תבלין שוארמה
חבילת טורטיות
חבילת תערובת עם פירורי לחם להכנת שניצל בתנור
2 ביצים טרופות עם כפית שום כתוש, כפית חרדל דיזון, מלח, פלפל ואבקת מרק עוף.
אופן ההכנה:
לטגן עם שמן זית פרוסות דקות של בצל, לאחר שמזהיב להוסיף את רצועות החזה עוף עד לקבלת צבע לבן, להוסיף את הפיטריות פרוסות דק, תבלינים ולערבב היטב, לבשל כ-5 דקות על אש נמוכה.
לצנן קלות.
למלא את הטורטיות (כמו בלינצס) ולגלגל (לסגור היטב מכל 4 הצדדים).
לטבול בביצה עם התבלינים ובתערובת עם פירורי הלחם להכנת שניצל בתנור.
להכניס לתנור ל-10 דקות, להפוך ולהכניס ל-5 דקות נוספות.
להגיש עם טחינה- יוצא להיט!!
אני הכנתי חבילה של 10 טורטיות אשר נעלמו כחצי שעה.
עוד הכנתי גם שניצלים בתנור שיצאו נהדרים, אולי תם עידן הטיגונים?
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה