כל מוצאי שבת יש לנו מסורת, אני מכינה פיצה משפחתית, חמה וריחנית וטעימה אששש.
הפעם בחרתי לשלב בתוספות: זיתים, פיטריות טריות, פלפל חריף לאוהבי החריף והרבה טונה במים של חברת סטארקיסט- דלה בנתרן ומלאה בטעם.
לא אחת העלתי פוסט עם העובדה שאנו משתדלים להפחית במלחים ובסוכרים לכן מאוד שמחתי להכיר את המוצר החדש כתוספת לאורח החיים הבריא שסיגלנו לנו במרוצת השנה החולפת.
לראשונה בישראל הושקה טונה בשמן דלת נתרן וטונה במים דלת נתרן.
כל מוצר מכיל 70 מ"ג נתרן בלבד ל-100 גרם מוצר מסונן.
הפחתת כמות הנתרן בטונה הינה תהליך מורכב אשר מתחיל כבר בשלב הדיג ונמשך לאורך שרשרת הייצור כדי להבטיח מוצר בסטנדרט הגבוה ביותר עם כמות נתרן מופחתת.
פיתוח המוצרים החדשים נעשה במסגרת התגייסות סטארקיסט לתכנית הלאומית של משרד הבריאות להפחתת נתרן במזון.
אז רוצים מתכון לפיצה המעולה הזאת? בבקשה:
המצרכים:
3 כפות שמרים
2 כפות סוכר לבן
1 כוס מים פושרים
4 כוסות קמח
3 כפות שמן זית
1 כף מלח אטלנטי
1/3 כוס חלב
1/3 כוס מים פושרים
אופן ההכנה:
לערבב בקערה את השמרים+סוכר +מים ולהשהות כ-10 דקות לתפיחה.
בקערת המיקסר לשים את כל החומרים , להוסיף את התסיסה של השמרים וללוש כ-10 דקות, להתפיח כשעה.
לחלק את הבצק ל-2 חלקים, לשטח בתבנית, מעל לשפוך רוטב (אני מכינה כך: 2 רסק עגבניות קטנים, 1 כוס מים, 2 עגבניות מרוסקות, 4 שיני שום כתושות, 2 שקיות תבלין לפיצה), לפזר גבינה צהובה ותוספות באהבה גדולה.
להכניס לתנור לטורבו כ-20 דקות עד להזהבה.
הפעם בחרתי לשלב בתוספות: זיתים, פיטריות טריות, פלפל חריף לאוהבי החריף והרבה טונה במים של חברת סטארקיסט- דלה בנתרן ומלאה בטעם.
לא אחת העלתי פוסט עם העובדה שאנו משתדלים להפחית במלחים ובסוכרים לכן מאוד שמחתי להכיר את המוצר החדש כתוספת לאורח החיים הבריא שסיגלנו לנו במרוצת השנה החולפת.
לראשונה בישראל הושקה טונה בשמן דלת נתרן וטונה במים דלת נתרן.
כל מוצר מכיל 70 מ"ג נתרן בלבד ל-100 גרם מוצר מסונן.
הפחתת כמות הנתרן בטונה הינה תהליך מורכב אשר מתחיל כבר בשלב הדיג ונמשך לאורך שרשרת הייצור כדי להבטיח מוצר בסטנדרט הגבוה ביותר עם כמות נתרן מופחתת.
פיתוח המוצרים החדשים נעשה במסגרת התגייסות סטארקיסט לתכנית הלאומית של משרד הבריאות להפחתת נתרן במזון.
אז רוצים מתכון לפיצה המעולה הזאת? בבקשה:
המצרכים:
3 כפות שמרים
2 כפות סוכר לבן
1 כוס מים פושרים
4 כוסות קמח
3 כפות שמן זית
1 כף מלח אטלנטי
1/3 כוס חלב
1/3 כוס מים פושרים
אופן ההכנה:
לערבב בקערה את השמרים+סוכר +מים ולהשהות כ-10 דקות לתפיחה.
בקערת המיקסר לשים את כל החומרים , להוסיף את התסיסה של השמרים וללוש כ-10 דקות, להתפיח כשעה.
לחלק את הבצק ל-2 חלקים, לשטח בתבנית, מעל לשפוך רוטב (אני מכינה כך: 2 רסק עגבניות קטנים, 1 כוס מים, 2 עגבניות מרוסקות, 4 שיני שום כתושות, 2 שקיות תבלין לפיצה), לפזר גבינה צהובה ותוספות באהבה גדולה.
להכניס לתנור לטורבו כ-20 דקות עד להזהבה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה