יום רביעי, 6 בספטמבר 2017

מסעדת גספאצ'ו אשקלון- ביסטרו שף ים תיכוני חלומי

יש משהו במסעדה השוכנת על שפת הים, אני לא יודעת אבל כשאנחנו מגיעים למסעדה שכזו מיד מרגיש לי רומנטי יותר וכל זאת עוד לפני שנכנסנו כלל למסעדה.

הפעם ביקרנו במסעדת גספאצ'ו מסעדת ביסטרו שף ים תיכונית השוכנת במלון הרלינגטון (הוליידי אין לשעבר) באשקלון, מסעדה רחבת ידיים, רומנטית מאוד, בעלת אנרגיות נפלאות, עם מוזיקה עברית נעימה ברקע, שירות מוקפד ואדיב להפליא- קסם של מקום.





תפריט המסעדה מורכב מחומרי גלם איכותיים תוך שימת דגש על דיוק העשייה, נתחי הבשר איכותיים טריים וטעימים מאוד,  שמעתי שכך גם הדגים אולם לא יצא לנו לטעום מהם בביקורנו הנוכחי, הירקות טריים ומרעננים והטעמים נפלאים- כל מנה מקבלת כאן נגיעה מעניינת ולכל אחת יש טוויסט ייחודי משלה.

 היועץ הקולינארי שהקים את המסעדה, גיא פרץ, בעל מוניטין רב ומשלב בין ניחוחות ים תיכוניים וקריצה מרוקאית מבית אבא - מיזוג טעמים ממזרח ומערב ושיטות בישול חדשניות ומקוריות יוצרים חוויה קולינארית מושלמת.

אז שנתחיל? למנות ראשונות הגיעו לשולחננו:



את הארוחה התחלנו עם לחם הבית נימוח וחם שרק רוצים לזלול בהנאה לצד טחינת עמבה (שילוב מנצח), קונפי שום וממרח חריףףףף אששש:



סיגר לחי- סיגרים פריכים במלית תבשיל לחי עגל קצוץ לצד אריסה, ממרח לימון כבוש, ממרח סלק וצימיצורי- סיגר קריספי מלא בטעמים נפלאים- טעם של בית:




פסטייה מרוקאית - רול עלי פילו ממולא בפרגיות, אגוזים, שקדים וצימוקים בניחוח קינמון לצד ריבת גזר וריבת שרי ברנדי- גם מנה זו כקודמתה פשוט מעדן, מנה מתקתקה מעט (אני מאוד אוהבת הזוגי קצת פחות) שילוב טעמים מדוייק מאוד- בהחלט חגיגה מרוקאית נפלאה:



סינטה חלוק נחל- נתחי סינטה נאים לצלייה אישית על חלוק נחל לוהט- שוס אמיתי, מנה עשירה , דגמנו את המנה הזו בעוד מספר מסעדות וזה להיט לדעתי, כל אחד שולט במידת העשייה שהוא אוהב, נתחי הסינטה טריים ואיכותיים מאוד, רק להוסיף מלח גרוס, פלפל גרוס ומעט על חלוק הנחל - שלמות:






למנות עיקריות אני הזמנתי סופלאקי נתח קצבים- נתחי בקר משובחים על חרב עם בצל צלוי על מצע ירקות צלויים בגריל- נתחי הבקר איכותיים מאוד, נצרבו במידת העשייה המדויקת, רכים ונימוחים, לצד ירקות שורש (בטטה, סלק, בצל ותפוחי אדמה) צלויים ונימוחים - מנה מצוינת:




הזוגי הזמין נתח אנטריקוט פרימיום- נתח אנגוס משובח צלוי על הגריל לצד קרעי תפוחי אדמה ואיולי דיזון- גם נתח זה איכותי, טרי ועשוי במידה המדויקת - ניכר כי הגרילמן בהחלט יודע את עבודתו- הזוגי הידוע כקרניבור אמיתי חגג:



כמובן שארוחה נפלאה שכזו חייבים לקנח עם קינוחים קלילים וטעימים, מאחר והמסעדה כשרה הקינוחים בחזקת פרווה- דגמנו מילפיי נהדר וקדאיף עם גלידה וחלוה:






הארוחה הייתה נפלאה, כפי שסיפרתי מעלה השירות היה מעולה ונהננו מאוד, מוזיקת הרקע העיברית ברקע תרמה להנאה המרובה.

אז אתם עוד פה? הזמינו מקומות- הנאה מרובה מובטחת לכם!!

יקותיאל אדם 9, אשקלון
‏08-653-0711‏

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה