יום ראשון, 10 באוקטובר 2021

יום הפסטה הבינלאומי עם פסטה ריקו



יום הפסטה הבינלאומי עם פסטה ריקו

"פסטה ריקו" משיקה סדרת פסטה טרייה מצוננת חדשה מסוג בוסיאטה:

בוסיאטה קלאסי, תרד וסלק




מוצאי שבת , השעה 21.00 והחבר'ה שלי מודיעים שהם רעבים, התכוונתי שוב רעבים!! מודה, עייפה בטירוף אבל כשהם רעבים אני מיד מפשילה שרוולים ומכינה בעבורם ארוחת פינוקים, ממש מזל שרק כמה ימים קודם לכן הגיע משלוח מפנק מבית "פסטה ריקו" עם פסטה טרייה צוננת וטעימה במיוחד לצד רטבים מעולים. 

מי שלא מכיר מדובר למעשה בפסטה פרמיום טרייה קצרה בסטנדרט איכות מעולה, 100% חיטת דורום עם אחוז חלבון גבוה, עשויה בשיטה איטלקית מסורתית • הסדרה כוללת 3 טעמים: בוסיאטה קלאסי, תרד וסלק, אינה מכילה חומרים משמרים או צבעי מאכל, טעימה להפליא ומזינה, קלה ומהירה להכנה ישירות מהמקרר- אני תמיד אוהבת שיש לי כאלו מוצרים במקרר- בדיוק לשעת הצורך כמו זו שהייתה אמש.

סדרת הפסטה הטרייה החדשה של "פסטה ריקו", בוסיאטה הנה פסטה פרמיום, נגיסה וטעימה להפליא ברמה עולמית של פסטה איטלקית, עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. הפסטה עשויה מ-100% קמח חיטת דורום איכותי, עם אחוז גבוה של חלבון בקמח. הפסטה הטרייה אינה דביקה ואינה מפרישה המון עמילן, היא משביעה ואיכותית, קלה ומהירה להכנה בזמינות ושימושיות ישירות מהמקרר.




אז כפי שציינתי בתחילת הכתבה לקראת יום הפסטה קיבלתי משלוח מפנק וטעים במיוחד שכלל 2 סוגי פסטה טרייה בטעמי: בוסיאטה קלאסי ובוסיאטה תרד, לצד 2 רטבים קטיפתיים וטעימים במיוחד. 






פסטה בוסיאטה היא סוג פסטה מסורתית במקור ממחוז טראפני ואופיינית מאוד לאזור קלבריה וסיציליה. שמה של הפסטה לקוח מהמונח בוסו, מחט סריגה בה השתמשו בטראפני לסריגת צמר עבה וכותנה. הבוסיאטה מיוצרת במקור באמצעות מקל עליו הפסטה הטרייה מגולגלת ומעוצבת ליצירת צורתה הספירלית האופיינית והייחודית של הבוסיאטה. פסטה בוסיאטה יותר "בשרית" ונגיסה, שומרת על צורתה ומשתלבת מעולה במנות בשריות כמו בולונז, פסטו, סלט פסטה קר ועוד.

סדרת הבוסיאטה כוללת פסטה טרייה ב-3 טעמים:

בוסיאטה קלאסי:

פסטה מצוננת טרייה מ-100% חיטת דורום איכותית, בעלת אחוז חלבון גבוה בקמח. עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ונהדרת להגשה עם רוטב רוזה, פסטו, שמנת פטריות וכו'.

בוסיאטה תרד:

פסטה מצוננת טרייה מקמח חיטת דורום איכותית עם תרד, בעלת אחוז חלבון גבוה בקמח. עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ונהדרת להגשה עם רוטב בולונז, פסטו, שמנת וגם עם רטבי עגבניות וכו'.

בוסיאטה סלק:

פסטה מצוננת טרייה מקמח חיטת דורום איכותית עם סלק, בעלת אחוז חלבון גבוה בקמח. עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ונהדרת להגשה עם רוטב שמנת, בסלט פסטה קר וכו'.

אז אמש, בחרתי בפסטה בוסיאטה תרד לצד רוטב שמנת וגראנה פדנו- רוטב קטיפתי וטעים במיוחד. הפסטה עצמה צוננת, טרייה וטעימה במיוחד, נזללה בהנאה מרובה על ידי כלל הסועדים. כל אלו כמובן הצטרפו לחגיגה המפנקת שהכנתי בעבורם כפי שתראו בתמונה:




חברת "פסטה ריקו" מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית הנושאת את תו האיכות BRONZE DIE, רטבים, קמחים, אורז ועוגיות. פסטה ריקו ידועה בטעם הפסטה המשובח והמיוחד שלה, הטריות, הקמח העשיר בחלבונים והמרקם המעולה, שהפכו אותה לפסטה פרמיום הנמכרת במסעדות שף, במעדניות ובבתי אב בכל רחבי הארץ. בנוסף מייצרת החברה עבור השוק המוסדי והפרטי מגוון רחב של פסטות טריות, כדורי פיצה, רוטבי עגבניות וקינוחים בהם פנקוטה, ועוד.

כשרות: מהדרין רבנות בית דגן ובד"צ בית יוסף.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 9.90 – 14.90 ₪ לאריזת 300 גרם

להשיג ברשתות שופרסל, יוחננוף, חצי חינם, סופר סופר, סטופ מרקט, פרש מרקט, טיב טעם, יינות ביתן, ויקטורי, ובמגוון חנויות ומכולות בפריסה ארצית.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה