יום חמישי, 9 בדצמבר 2021

קציצות ברוטב עגבניות עם טוויסט בעלילה- מתכון מיוחד


קציצות ברוטב עגבניות עם טוויסט בעלילה- מתכון מיוחד




רגע לפני שבת אני חייבת לשתף אתכם במתכון סופר מיוחד שהכנתי בשבוע שעבר ומתכננת לחזור עליו שוב. מבטיחה לכם שכל מי שיטעם את הקציצות הנפלאות הללו ילקק את האצבעות ולא יפסיק להחמיא לכם. אז אתם בוודאי שואלים מהו אותו טוויסט בעלילה עליו כתבתי מעלה? אז זהו, לפני זמן מה קיבלתי משלוח מנפטון עם רוטב שזיפים עימו הכנתי עופות בתנור ויצא מושלם אולם נותר לי עוד רוטב ומיד חשבתי לעצמי איך להשתמש בו ואז קפץ מוחי הרעיון  להוסיף לקציצות ואף מעט לרוטב - תקשיבו!! זה יצא פשוט מושלם!!

המצרכים:
חצי קילו בשר טחון בקר
2 בצלים קצוצים גס
צרור פיטרוזליה קצוץ גס
צרור סלרי קצוץ גס
מעט נענע קצוצה גס
1/4 כוס רוטב שזיפים של נפטון
1/4 כוס סודה
פרוסת לחם רטובה, סחוטה ומפוררת
תבלינים: מלח, פלפל, אבקת מרק עוף, פפריקה מתוקה, מעט ראס אל חנות

אופן ההכנה:
את הירק אני קוצצת ביחד עם הלחם בסלייסר אם אין פשוט לקצוץ גס.
לערבב את כל החומרים יחדיו ולהשהות כשעה לספיגת הטעמים.
בינתיים להכין את הרוטב.

המצרכים לרוטב:
בצל קצוץ גס
שום כתוש
4 עגבניות קצוצות גס
רסק עגבניות
חצי כוס רוטב שזיפים של נפטון
2 כפות פלפל צומה/עריסה
מים
תבלינים: מלח, פלפל, אבקת מרק עוף, פפריקה מתוקה.

אופן הכנת הרוטב:
לטגן את הבצל עד להזהבה קלה, להוסיף את השום כתוש ולערבב היטב, להוסיף את העגבניות ,רסק העגבניות , רוטב השזיפים והעריסה/פלפל צומה ולערבב היטב, להוסיף את התבלינים ואת המים- לערבב היטב ולהביא לרתיחה.

כשהרוטב רותח לזרוק פנימה את כדורי הבשר.

לפזר מעל מעט פיטרוזליה קצוצה ולהגיש עם אורז ולהנות!!!

"נפטון" מציגה רוטב שזיפים טעים - מעולה לבישול, להקפצה, כמרינדה ולהגשה כמטבל



חברת "נפטון" (משנת 1990) מציעה "רוטב שזיפים" טעים – מעולה לבישול, להקפצה, כמרינדה ולהגשה כמטבל. הרוטב מתקתק ועם זאת פיקנטי, והוא מתאים לשדרוג כל כריך, לתיבול מוקפצים, חזה עוף, בשר, דגים, כבד, ביצים, ירקות ועוד. נפטון מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים.

הרוטב המיוחד מכיל בין השאר שזיפים, תבלינים, ירקות מיובשים, חומץ וסוכר והוא ללא תוספת של חומרים משמרים ומונוסודיום גלוטמט.

כשרות פרווה מהדרין בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"צ העדה החרדית. יש לשמור בקירור לאחר הפתיחה.

מחיר: 12.90 ש"ח (380 גרם).

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה