להיות שף ביתי בקלות בעזרת התיבול הנכון
ר.ב.דגנים מרחיבה את יבוא מוצרי מותג התבלינים העולמי McCormick
כאחת שמבשלת מידי יום אני תמיד שמחה להכיר עוד ועוד מותגים חדשים במטבח שעושים את החיים קלים ויעילים יותר. שהשימוש בהם יעניק למטעמים שלי ניחוחות וטעמים שלא תמצאו בכל מקום. אמש כאשר הגיע משלוח מפנק מבית ר.ב דגנים ידעתי מיד מה אני צריכה להכין על מנת להבין את טיב המוצרים וכך עשיתי כבר בליל אמש.
ראשית אשתף אתכם אודות המותג והמוצרים ובסוף אצרף 2 מתכונים מעולים שהכנתי וממליצה בחום.
חברת התבלינים הגדולה ביותר בעולם, McCormick (מקורמיק), מרחיבה את פעילותה בישראל. ענקית המזון האמריקאית, המיובאת לישראל על ידי חברת ר.ב.דגנים, משיקה את ליין התבלינים האיכותיים והמובחרים של McCormick, בהם ליין התערובות המיוחדות בטעמים בלעדיים לבשר, דגים, פסטה, סלטים וירקות, בקונספט חדשני. מוצרי החברה, בהם מגוון תמציות McCormick המיוחדות לאפייה, יוצגו בסטנדים מיוחדים ברשתות המזון, שיחולקו לפי קטגוריות התיבול המיוחדות של McCormick, הבנויות לפי סוגי מנות ותבשילים להן מותאם התיבול המדויק.
חברת McCormick מתמחה בייצור עשבי תיבול ותבלינים טהורים. החברה משווקת ומייצרת תבלינים ותערובות משולבים במיוחד ליצירת הטעם המושלם, כולל מטחנות תבלינים בעלות מספר רמות טחינה, להדגשת טעמים בתיבול טרי. תערובות התבלינים מיועדים לבשר, דגים, עוף, ירקות, לתיבול והעשרה של מרקים, תבשילים, קדירות, בשר על האש, סלטים וכו', במגוון טעמים בהם מקסיקני, צ'ילי, איטלקי, מעושן ועוד. השימוש במוצרי התיבול והתערובות של מקורמיק מאפשר להגיע לטעמים וניחוחות מדויקים בקלות, ללא צורך בהבנה מעמיקה במטבח, רק להשתמש בתיבול הרצוי ולקבל ארוחת שף ביתית.
בין מוצרי McCormick שישווקו בישראל: תערובת תיבול עם מלח וורוד, פלפל שחור ושום, תערובת תיבול בזיליקום ואורגנו, שום ומלח ים, תערובת תיבול פלפל אדום כתוש עם אורגנו ושום. בנוסף, ישווקו תבלינים טהורים בהם כמון טחון, תבלין אורגנו, פלפל שום במטחנה, צ'ילי מקסיקני ועוד, וכן מגוון התמציות של מקורמיק בהן תמצית שקדים, תמצית חמאה, תמצית לימון, תמצית קוקוס ועוד, ההופכות מנות לעשירות וטעימות בנגיעה אחת.
חברת "ר.ב.דגנים", בבעלות רחל ברודנו, מתמחה ביבוא ושיווק מותגי מזון עולמיים. החברה הנה יבואנית בלעדית של מותג דגני הבוקר אוראו ומגוון דגני Post, יצרנית הפירות היבשים Sun-Maid, יצרנית הקונפיטורות Bonne Maman, מותג דגני הבוקר Weetabix, מותג הסוכריות העולמי PEZ, יצרנית התבלינים העולמית McCormick ועוד. מוצרי החברה משווקים בכל רשתות השיווק בישראל ובחנויות מובחרות.
כשר פרווה בהשגחת OU ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 19 – 24 ₪ לאריזת 100-180 גרם.
להשיג ברשתות המזון והחנויות המתמחות ברחבי הארץ.
אז מה היה לנו? ראשית עם תמצית התפוז המעולה!! (אתם חייבים לנסות) הכנתי עוגת תפוזים מושלמת.
המצרכים:
6 ביצים(מופרדות)
2 סוכר וניל
מעט תמצית תפוז
כוס וחצי סוכר
3/4 כוס שמן
1 אבקת אפיה
כוס מיץ תפוזים (אני השתמשתי בתפוז מהעץ הפרטי שלנו)
2 כוסות קמח תופח (מנופה) או קמח רגיל
אופן ההכנה:
להקציף חלבונים כ-2 דקות על מהירות גבוהה.
להוסיף סוכר, סוכר וניל ואז להקציף בערך 4 דקות עד לקבלת קצף גבוהה נפוח ומבריק .
להוסיף את החלמונים בזרם איטי, ואז להוסיף את השמן בזרם איטי, אחריו את התפוזים בזרם איטי ולערבב עוד דקה לאיחוד , להנמיך אחד במהירות , להוסיף את האבקת אפיה ואת ה-2 כוסות קמח עדיף תופח - עוד חצי דקה עירבוב ולעצור.
לשפוך לתבנית לא משומנת!!!!! להכניס לתנור מחומם 180 מעלות במשך כ-40 דקות או עד שהתקייסם יוצא יבש.
לא לפתוח תתנור בכלללל בזמן האפיה .
אני הכנתי את העוגה בסיר של גחנון אולם מומלץ להכין עם סיר הפלא ואז פשוט בסיום האפייה להפוך אותה על הרגליים של התבנית ולתת לה להתקרר ממש בערך שעה עד שהתבנית קרה , להעביר סכין בדפנות ולשחרר בעדינות מהתחתית ואז היא תצא יפההה.
פוקצ'ה מדהימה ומיוחדת :
מצרכים:
4 כוסות קמח
1 כפית מלאה מלח
2 כפיות סוכר
1 כף מלאה שמרים יבשים
4 כפות שמן זית
2.5 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה:
להכניס לקערת המיקסר את כלל המצרכים מלבד המלח והשמן וללוש היטב, כאשר מתחיל להתגבש גוש בצק להוסיף את המלח ולאחר כדקה להוסיף את השמן.
ללוש היטב כעשר דקות.
יוצרים כדור ומשמנים בשמן זית מעבירים לקערה משומנת מכסים להתפחה של שעה וחצי עד שיפיל את נפחו .
להוציא אוויר וללוש כ-דקה , לחלק למספר כדורים (אני חילקתי לארבעה אבל זה תלוי בגודל ועובי הבצק שאתם רוצים).
לרדד ולהניח בתבנית עם נייר אפייה משומן היטב עם שמן זית.
עושים בבצק גומות בעזרת האצבעות ומטפטפים עליו שמן זית.
מכאן אפשר לשים מה שרוצים , למשל :
לערבב שמן זית ומים ולהבריש את הפוקצ’ה התפוחה ולזרות מלח ורוזמרין ולהכניס לתנור .
להכין רוטב של פיצה למרוח על הפוקצ’ה ולא להגיע עד השוליים לאחר שטיפטפת שמן זית , לפזר פרוסות בצל , עגבניה , עשבי תיבול וזיתים שחורים ולאפות .
אם הארוחה חלבית להוסיף פרוסות דקות של גבינת מוצרלה או צהובה אחרת מעל העגבניות יוצא נהדר .
אני באופן אישי השתמשתי בתערובת תיבול בזיליקום ואורגנו ויצא מושלםםםםםםםםםם!!!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה