יום שני, 25 במאי 2015

שיכר בכפר- קיבוץ געתון

לפני כשבועיים יצאנו לחופשה זוגית, התחלנו בארוחת בוקר קסומה ומפנקת ומשם המשכנו לשיכר בכפר - מקום מלא קסם, צבעים וטעמים בקיבוץ געתון.


המקום הקסום הוקם אי שם בשנת 2000 ע"י גדעון אדר מייסד היקב והיינן הראשי ומנוהל ע"י דב.


המקום משלב ישן וחדש, המבנה הוקם אי שם בשנת 1948 ובסמוך לו ישנו עץ חרוב בן מאות שנים ומצד שני יש את השיכרים הטעימים החדישים.


במקום ניתן לתאם סיור המשולב בסרטון, הסברים על היסטורית המקום וטעימות.


כל התהליך מתבצע במקום ע"י דב ובניו וכולל את תהליך התסיסה, היישון וביקבוק השיכר.


את המוצרים ניתן לרכוש במקום ו/או באתר ולקבל משלוח עד הבית.


השיכר- הינו יין פירות בעל טעם ייחודי מפירות טבעיים ללא תמציות וללא צבעי מאכל , מגיע במבחר סוגי בקבוקים וכולל את טעמי פירות: פסיפלורה, דובדבנים, ליצי, קיווי, רימונים, תמרים, דבש ושקדים.
כל הטעמים היו פשוט נפלאים אולם החביבים עלי במיוחד הינם הפסיפלורה והליצי ואילו על בעלי השקדים.

ממליצה בחום, הנאה מרובה מובטחת לכם.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה