עוגת גבינה וקוואקר אפויה
רגע לפני שבועות קיבלתי קיבלתי משלוח מרענן, בריא וטעים , לא חשבתי פעמיים ומיד הכנתי את עוגת הגבינה והקוואקר האפויה שיצאה נפלאה (ובריאה).
הקוואקר נוח לשימוש וטעים מאוד , בני משפחתי וחברי שטעמו מהעוגה ממש התפעלו מהתוצאה ואף חברה אחת ממש לא האמינה לי שמדובר בקוואקר, הסברה הרווחת אצל חלקנו הגדול הינה שעם קוואקר ניתן להכין אך ורק דייסה, חברים, טעות בידכם, ניתן להכין עם הקוואקר מטעמים רבים ונפלאים .
אז שנתחיל? להלן המתכון:
חומרים לתבנית פאי בקוטר 26 ס"מ
לתחתית:
½ כוס שקדים
1 כוס קוואקר
½ כוס סוכר חום דמררה
100 גר' חמאה
לעוגה:
2 חבילות גבינת שמנת סימפוניה 25% (420 גר')
¾ כוס סוכר
2 ביצים בטמפ' החדר
1 גביע שמנת חמוצה יטבתה
לציפוי (אני ויתרתי על הציפוי):
1 גביע שמנת חמוצה יטבתה
כף וחצי אבקת סוכר
פירות חתוכים (תותים, קיווי, פטל, אוכמניות)
תהליך הכנה:
1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
2. במעבד מזון טוחנים את השקדים והקוואקר עד לקבלת מרקם עדין. מוסיפים את יתר חומרי התחתית ומעבדים בפולסים עד שמתקבל בצק. מעבירים לתבנית ומרפדים את הבסיס בשכבה אחידה.
3. להכנת המילוי- מקציפים במיקסר את כל המרכיבים עד שנוצרת בלילה ללא גושים.
4. ממלאים את התבנית ואופים למשך 30 דקות. עד שהמילוי התייצב אך מעט רוטט.
5. מוצאים את העוגה מהתנור ונותנים לה להגיע לטמפ' החדר.
6. מערבבים את השמנת החמוצה עם אבקת סוכר, מפזרים על העוגה. מסדרים את הפירות מעל לפי טעמכם ומעבירים למקרר למשך 5-7 שעות.
קוואקר - טעים בכל בוקר מחדש.
500 גרם של שיבולת שועל בריאה וטעימה להכנה מהירה. מצוינת להכנת ארוחת בוקר זריזה או כבסיס למתכונים מהירים וקלים שישדרגו לכם כל ארוחת בוקר. אריזת פחית לאחסון, פתיחה וסגירה נוחים ושמירה על הטריות לאורך זמן.
קוואקר- טעים בכל בוקר מחדש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה