אין פסח שלא תמצאו אצלינו ערימות ערימות של קציצות פראסה ובשר- זה הלהיט שמככב כל שנה ונזלל בהנאה מרובה הן על ידי המבוגרים והן על ידי הילדים- רק משימה אחת קשה עומדת בפני- לשמור עליהם מאחר ותוך כדי טיגון נזללות להן הקציצות מבלי לשים לב.
המצרכים:
0.5 ק"ג בשר בקר טחון
3 פראסות גדולות
4 ביצים
0.5 כוס קמח מצה
מלח, פלפל שחור, אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
לפרוס לפרוסות דקות את הפראסות ולבשל כחצי שעה, לקרר ולטחון במגמיקס.
לערבב היטב את כל החומרים יחדיו ולהשהות במקרר לילה לספיגת הטעמים.
לטגן בשמן חצי עמוק עד להזהבה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה