יום שני, 2 באפריל 2018

קציצות פראסה ובשר הכי טעימות שאכלתם

אין פסח שלא תמצאו אצלינו ערימות ערימות של קציצות פראסה ובשר- זה הלהיט שמככב כל שנה ונזלל בהנאה מרובה הן על ידי המבוגרים והן על ידי הילדים- רק משימה אחת קשה עומדת בפני- לשמור עליהם מאחר ותוך כדי טיגון נזללות להן הקציצות מבלי לשים לב.



המצרכים:
0.5 ק"ג בשר בקר טחון
3 פראסות גדולות 
4 ביצים
0.5 כוס קמח מצה
מלח, פלפל שחור, אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:
לפרוס לפרוסות דקות את הפראסות ולבשל כחצי שעה, לקרר ולטחון במגמיקס.
לערבב היטב את כל החומרים יחדיו ולהשהות במקרר לילה לספיגת הטעמים.

לטגן בשמן חצי עמוק עד להזהבה.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה