לא אחת בעלי טוען בפני שאני לא צריכה לקנות בושם כי הניחוח התמידי שלי הינו ניחוח השום.
בכל מאכל ותבשיל שלי תמצאו שום- אין טעים מזה אבל רק דבר אחד גורם לי לא אחת לחוסר סבלנות- קילוף וקיצוץ השום- לא עוד!!! בשיטוט בערוץ הקניות מצאתי את הלהיט הבא שלנו במטבח- קוצץ שום.
קציצת שום מעולם לא הייתה פשוטה יותר מאשר עם קוצץ השום החדש. קוצץ השום חותך את השיניים לחתיכות קטנות בגודל שווה במהירות שיא.
יתרונות תהליך זה הן שכל הוויטמינים, אנזימים, מינראלים ושאר החומרים המזינים אינם הולכים לאיבוד. בזכות הטיפול הקל והפשוט, השימוש במכשיר קל כמו שימוש במלחייה או פלפלייה. ניתן אפילו להשתמש בו בשולחן האוכל לתיבול המנות בקוביות שום קטנות. המכסה המצורף סוגר את בסיס קוצץ השום ובו בזמן מרחיק את ריח השום !
קולף השום מסייע בהכנת שיני השום לשימוש עם קוצץ השום.
משטח השום מאפשר לך לחתוך שום או פירות וירקות אחרים כגון זנגוויל, צימוקים או צנוניות בקלות לפרוסות דקות ואחידות ללא כל מאמץ.
תכולת המוצר:
1 קוצץ שום
1 מיכל שקוף עם מכסה אטימה (מחובר לחלק התחתון של הקוצץ)
1 הוראות שימוש
+
בונוס בשווי 120 ש"ח:
1 קולף שום
1 משטח שום כולל מגן להב (צד אחד מגרדת וצד שני חותך פרוסות)
1 מחזיק מזון + מכסה
ועכשיו אחרי שקילפנו את השום מצרפת להנאתכם מתכון לקונפי שום חלומי:
המצרכים:4-5 ראשי שום
שמן זית
מלח
אופן ההכנה:
מקלפים את השום. שוטפים את השיניים ושמים אותן בשלמותן בסיר קטן.
מכסים את השיניים בשמן זית ומוסיפים טיפונת מלח.
שמים על הלהבה הכי קטנה שהכיריים שלכם מסוגלים להפיק. מבשלים עד שהשיניים רכות ונימוחות (טועמים כדי לבדוק, מתאפקים לא לחסל את כל תכולת הסיר).
במהלך הבישול חשוב להקפיד שהאש תהיה קטנה מאוד ושהשמן לא ירתח, כי אז השיניים נשרפות וכל העסק נהרס. השמן צריך לבעבע בעדינות ולא יותר. מקפידים מדי פעם לערבב (עם כף עץ) ולבדוק שהתחתית לא נחרכת. השיניים צריכות להישאר בהירות, מקסימום קצת זהובות.
מצננים, מעבירים לצנצנת זכוכית ושומרים במקרר (אפשר גם בחוץ).
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה