קפה רוזט הוקם בשנת 2008 והפך לסמל של דו קיום קולינרי המפגיש בין ערבים ויהודים, תל אביב עם יפו, מאכלים של פעם עם טעמים מודרניים, אותנטיות יפואית עם אווירה קוסמופוליטית, בריזה של ים עם צלילים חובקי עולם.
קפה ביסטרו רוז'ט שוכן בבניין היסטורי ליד כיכר השעון באזור הכי יפה ביפו, ממנו אפשר ליהנות בפינות ישיבה מפנקות הפזורות ברחבי האוויר הפתוח. על הנאות החך אחראית רוז'ט, עם מטעמים ביתיים המשלבים בין רזי הבישול הערבי מסורתי שעברו במשפחתה מדור לדור, לבין נגיעות מערבות עכשוויות.
התפריט המחודש של הקפה מסעדה כולל מגוון מאכלים אותנטיים, שבהם ארוחת בוקר לבנונית וממולאים בטעם של פעם בשילוב תערובת טעמים מודרנית. ואם מגיעה לאפכם ארומה משכרת, זה בוודאי קפה ערבי בניחוח של הל או תערובת מיוחדת של קפה איטלקי שממלאים בניחוח את הכוסות ואת האוויר. לקינוח מחכים לכם מגוון מתוקים ערבים ומערבים.
באווירה הציורית של קפה רוז'ט ניתן לערוך אירועים עד 120 מוזמנים, בחלל הפנימי ומתחת לכיפת השמיים.
מאחר ובחרנו לסעוד במסעדה זו חיפשנו את הטעמים האותנטיים והמיוחדים שיש למקום להציע, למנות ראשונות הגיעו לשולחננו:
מועג'נאט- צלחת מאפים מלוחים במילוי זיתים ירוקים , שחורים, גבינת פרמזן, זעתר, תרד ובצל, מוגש עם פרוסות עגבניה , מלפפון ויוגורט- מנה מצויינת ואותנטית מאוד, הטעמים הערבים שלטו במנה ועבורי זו הייתה מנת פתיחה מצויינת.
חלומי עג'מי- גבינת חלומי מטוגנת על מצע של חסה עם רצועות של ירקות וזיתים סורים, מוגש עם מטבל גבינת שמנת וסלסלת לחם הבית- הזוגי שלי מאוד אוהב גבינת חלומי ועל כן המנה הזאת הייתה בול מנת פתיחה שמתאימה לו, שילוב נשנושי הירקות יצרו מנת פתיחה ונשנוש נפלא לצד אלכוהול איכותי.
פלטת רוסטביף- רצועות דקות של סינטה בקר על מצע של חסה מוגש עם ירקות חתוכים בליווי צימיצורי וסלסלת לחם הבית - מיכל המקסימה דאגה לפנק אותנו בפלטה טעימה ומפנקת זו, פרוסת לחם הבית, פרוסת רוסטביף ומעט צימיצורי לצד הזיתים הכבושים - חגיגה, יותר מזה אני לא צריכה.
מאחר ובנות הראשונות כל כך נהננו ודי שבענו בחרנו להזמין מנה עיקרית אחת בלבד והיא סטייק אנטריקוט- 200 גרם אנטריקוט מוגש עם ירקות מאודים וציפס:
מאחר ומיהרנו להצגה וויתרנו על קינוח אך מהצצה בתפריט ראיתי שיש למקום מבחר קינוחים מרשים ומפתה.
יפו, מרזוק ועזר 2 (בית הסראיה,כיכר השעון יפו)
טלפון: 03-6828923
שעות הפעילות א - ש 07:00 - 24:00
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה