מודה ומתוודה כי לאחרונה אנו ממעיטים באכילת נקניקים ופסטרמות למינהן במיוחד לאור העובדה כי ברובם יש המון מרכיבים אשר ממש אבל ממש לא תורמים לבריאותנו ומאחר ואני משתדלת להכניס הבייתה דברים בריאים לאלו יש תמרור עצור בכניסה.
השבוע הגיע משלוח מפתיע מטירת צבי ובו 3 סוגים של פסטרמות מהסדרה החדשה של טירת צבי- הפסטרמה עשויה מרכיבים טבעיים בלבד, דלת שומן, ללא תוספת חומרים משמרים, ללא תוספת פוספטים, ללא צבעי מאכל, ללא גלוטן ועם פחות נטרן- אז שלא ננסה?
המוצרים בסדרה החדשה כוללים שלושה טעמים: פסטרמה דבש וסילאן, פסטרמה ברביקיו ופסטרמה פפריקה- האמת? כולם טעימים כך שלא יודעת מה להמליץ לכם.
מלבד כריך עסיסי גדוש בירקות שזללנו בהנאה מרובה הפתעתי את החבר'ה והכנסתי לשקשוקת עגבניות עסיסית וטעימה נתחי פסטרמה - רצועות דקיקות של אושר אשר תרמו טעמים וארומה מדהימה לתבשיל.
רוצים גם מתכון לשקשוקה מהסרטים? בבקשה:
המצרכים:
ראש שום
8-10 עגבניות
2 פלפלים חריפים
תבלין לשקשוקה, מלח
חבילת פסטרמה פפריקה
6 ביצים
אופן ההכנה:
לקצוץ ראש שום ולטגן קלות, להוסיף רצועות פלפלים חריפים עד לריכוך.
להוסיף עגבניות קצוצות דק ולערבב היטב, לבשל על אש קטנה 10 דקות.
להוסיף תבלינים ורצועות פסטרמה ולערבב היטב.
מעל הכל להוסיף ביצים ולבשל על אש קטנה כ-10 דקות נוספות.
להגיש חם עם המון לחם טרי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה