יום שבת, 26 במרץ 2016

חברת 'ניופאן' מובילה מהלך אסטרטגי לבריאות ולשמירה על אורח חיים בריא



חברת 'ניופאן' מובילה מהלך אסטרטגי לבריאות ולשמירה על אורח חיים בריא

ממש לאחרונה הוזמנתי להשקת המהלך האסטרטגי מבית ניופאן למען שמירת אורח חיים בריא, כי ניתן לבשל ולהפתיע וגם לשמור על הבריאות.




אשת הטלוויזיה והמומחית לרפואה טבעית, פאולה רוזנברג, נבחרה להוביל את קמפיין "לבריאות מניופאן".
את הקמפיין ילוו אפליקציה, דף הפייסבוק ואתר אינטרנט ייעודים הכוללים מגוון מתכונים וסרטונים המסבירים על נבחרת המוצרים הבריאה מבית ניופאן .


חברת 'ניופאן', המתמחה בייבוא והפצה של מגוון מוצרי חשמל ואלקטרוניקה ביתיים, יוצאת במהלך בריאות אסטרטגי ומשיקה את "לבריאות מניופאן". מדובר במהלך אסטרטגי רחב המציג את סדרת מוצרי הבריאות של החברה, שיכלול מגוון סרטוני איכות באתרי אוכל ייעודיים סביב עולם האוכל הבריא, בסלולר ובאתר אינטרנט ייעודי שיוקם ויקודם דרך הרשתות החברתיות שניופאן נוכחת בהם. מטרת הקמפיין לעזור לצרכן להנגיש את מוצרי הבריאות של ניופאן על ידי מגוון תכנים, טיפים מתכונים בריאים טעימים וקלים להכנה ביתית. 

במסגרת הקמפיין, מצטרפת ניופאן למגמת הבריאות העולמית שמראה, כי הצרכן הישראלי עובר לאורח חיים בריא יותר הכולל צריכה מוגברת של ירקות ופירות, בדיקת רכיבי המזון והפחתה ברכישת מוצרים מעובדים.

מהלך ההשקה של "לבריאות מניופאן" יחל מאמצע חודש ינואר למשך כשלושה חודשים, בהשקעה של כמיליון וחצי ₪ ילווה במהלך דיגיטלי רחב היקף .

המהלך יכלול מספר שלבים מרכזיים:

· הקמת אתר ייעודי שיעניק מידע לצרכן אודות נבחרת הבריאות של 'ניופאן' ויפרסם מתכונים בריאותיים לקהל הרחב (המתאימים עצמם לעונות השנה ולחגי ישראל).

· בולטות ונראות מיוחדת ברשתות החשמל המובחרות ובסניפי ניופאן אואטלט על ידי : מדבקות טיפים, קטלוג ייעודי למוצרים, גלויות מתכונים להכנה ביתית תחת הסלוגן :"לבריאות מניופאן". 

כחלק מהמהלך, בחרה חברת 'ניופאן' את פאולה רוזנברג, שמנחה בימים אלו את התכנית "בוקר בריא" בערוץ 2, שידורי קשת לפרזנטורית שתלווה את הקמפיין שיקבל חשיפה בסלולר ובאתר אינטרנט ייעודי שיוקם. רוזנברג, אשר מנהלת קליניקה טיפולית ומומחית לרפואה טבעית, תוביל סדרת סרטוני איכות באתרי אוכל ייעודיים סביב עולם האוכל הבריא בקמפיין שיספקו לצרכן מגוון פתרונות ומתכונים בריאים וקלים להכנה בבית באמצעות הטכנולוגיות החדשניות של מוצרי 'ניופאן'. לדוגמא: טבעות בצל פריכות בכף אחת של שמן על ידי שימוש ב"אקטייפריי" בית 'ניופאן' - סיר טיגון המאפשר טיגון בכף שמן אחת ועוד.

מורן דאי, מנהלת מחלקת שיווק בניופאן: "אנו שמחים ונרגשים להוביל את המהלך האסטרטגי החדש ובחירתנו בפרזנטורית פאולה רוזנברג המייצגת עבורנו את השאיפה לגוף בריא ונפש בריאה בעולם המזון". "מטרת הקמפיין הינו העברת מסרים לצרכן סביב התפישה שבישול ואוכל בריא הולכים יד ביד ואינם מצריכים עבודה קשה או היערכות מיוחדת, אנו פועלים בהתאם למגמת הבריאות המובחנת בישראל ולאור השינוי בהרגלי הצריכה. "


בין מוצרי האיכות של נבחרת "לבריאות מניופאן": אקטיפריי- Tefal, מג'ימיקסר- Magimix, בלנדר מוט- KitchenAid, מולטי קוקר- Tefal, מיקסר- KitchenAid, סיר אידוי- Magimix, מכין מרק- Moulinex, מסחטת מיצים- Magimix, מסחטת מיצים- Moulinex מעבד מזון-Magimix.



מצרפת להנאתכם מתכוני בריאות מומלצים בהדרכת שפית הבית-ניופאן) שמרית גולדברג צפדיה:

פיש & צ'יפס

החומרים:

1 ק"ג פילה דג בשרני (בורי או מוסר ים)

קמח לקימוח מתובל במלח ופלפל

2 ביצים מקושקשות מתובלות בשום וחרדל

1 כוס עלי פטרוזיליה

3 יח' שום

1 כף גרידת לימון

150 גר' אבקת שקדים

250 גר' פנקו

מלח, 1 כף שמן



לצ'יפס: תפוחי אדמה, מלח גס, כף שמן זית

אופן ההכנה:

טוחנים במעבד מזון את הפטרוזיליה, השום המלח, גרידת הלימון, למחית דקה. מוסיפים את האבקת שקדים והפנקו וטוחנים מס' שניות עד לקבלת תערובת אחידה. מוציאים ומעבירים לקערה. מתבלים את פילה הדג במלח ומצפים בקמח , ביצים ובתערובת הפנקו. לשמן את סיר האקטיפריי, להניח את פיסות הדג באקטיפריי, זורים 1 כף שמן ומפעילים ללא המלוש עד לקבלת גוון זהוב. מגישים חם.



פוקאצ'ה מכוסמין עם רוזמרין ושום

המצרכים:

200 גר קמח דורום שטיבל 9

200 גר קמח כוסמין

200 גר קמח

כף גדושה שמרים יבשים

1 כף דבש

1 ורבע כוסות מים

1 כפית מלח

2 כפות עלי רוזמרין קצוצים

4 שיני שום

1/4 כוס שמן זית

חומרים להברשה: 2 כפות שמן זית, 2 שיני שום כתושות, 1 כף עלי רוזמרין קצוצים.


אופן ההכנה:

מנפים את הקמחים לקערת המיקסר , מוסיפים שמרים יבשים, דבש ורוזמרין קצוץ. תוך כדי ערבול מוסיפים את המים והשום הכתוש עד לקבלת בצק חלק ואלסטי. משאירים לתפיחה בקערה משומנת כשעה. מוציאים את הבצק מהקערה, פותחים אותו על משטח מקומח קלות בקמח דורום, מברישים בנדיבות את הבצק בתערובת להברשה. מפזרים מעט מלח ים. נועצים את האצבעות בבצק ליצירת שקעים ומכניסים לתנור שחומם היטב ל- 200 מעלות ואופים 20 דקות עד לקבלת גוון חום. מוציאים מהתנור, מצננים מעט ומגישים .


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה