יום שלישי, 4 במאי 2021

קבלו את מנת הפתיחה המושלמת לשבועות- לביבות כרובית ובטטה מדהימות

חג השבועות ממש עוד רגע כאן והתפריט מתחיל אט אט להתגבש לו. מי שמכיר אותי יודע שזהו החג האהוב עלי בשנה, זהו החג בו קיבלנו את בכורתנו ונהפכנו להורים. מאז כל שנה ערב החג קיבל משמעות נוספת והפך לחגיגה אמיתית מלאה במטעמים נפלאים, עוגת יום הולדת והמון הפתעות.

אז רגע לפני החג הגיע משלוח עמוס כל טוב מבית "נפטון" ובו שלל מן סדרת "ציפוי לשניצל".  מבחר הטעמים מאפשר גיוון של כל מאכל כמעט, כולל גבינות, ירקות, עוף, בקר, הודו, דגים, פשטידות, מאפים ועוד.

מי שלא מכיר, סדרת "ציפוי שניצל" כוללת שישה טעמים וסגנונות, ביניהם: איטלקי, וינאי, פאנקו, מוזהבים, קלאסי עם שומשום וים תיכוני- כולם ככולם נהדרים ומיוחדים, מעניקים מרקם קראנצי וטעמים נפלאים .

הסדרה מוצעת באריזות נוחות במיוחד, הכוללות זיפ לסגירה חוזרה ולאטימה טובה של התכולה.

כשרות פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.

מחיר: 7.90 – 10.90 ש"ח, (לאריזה של 400 גרם, למעט ציפוי פנקו שמשקלו 260 גרם).

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.



הבטחתי מתכון מעולה ללביבות כרובית ובטטה אז בבקשה:
המצרכים:
כרובית
2 בטטות
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
חצי קוביית גבינה בולגרית מפוררת
שמנת חמוצה
3 ביצים
חצי כוס פירורי לחם של נפטון (ועוד חצי כוס לציפוי)
מעט עשבי תיבול
שמן לטיגון 

אופן ההכנה:
את הכרובית להפריד לפרחים ואת הבטטות לחתוך לקוביות, לבשל לריכוך מלא וליצור פירה.
לערבב היטב את כלל המוצרים יחדיו.
ליצור קציצות, לטבול בפירורי לחם ולטגן בשמן חצי עמוק.

להגיש עם מטבל גבינה ו/או לבנה .




***

"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה