בסופ"ש האחרון נפשנו במלון בתל אביב, בשל מיקומו המושלם של המלון לא היינו צריכים לחשוב הרבה על מקומות בילוי. בשבת בצהריים רגע לפני החזרה לשגרה קפצנו קפיצה קטנה למסעדת בקלה השוכנת בדיזנגוף.
המסעדה נפתחה לפני כשלושה חודשים אולם התחושה כי היא קיימת כבר שנים, שמה הולך לפניה והקהל מצביעים ברגליים, המסעדה מלאה עד 0 מקום, מזל שהזמנו מקום מראש.
שף המסעדה הינו אייל פרץ אשר מפתיע במבחר טעמים קולינריים נפלאים.
התחלנו את הארוחה עם מבחר סלטי הבית- כל הסלטים היו טריים, מרעננים, טעימים וכללו: סלט סלק, סלט גזר חרפרף, סלט כרוב וגזר חמוצים ביתיים, סלט מיונז, טחינה ביתית מעולה, קרם חצילים מדהים אשר גרם לי לרצות להמשיך ולנגב את הצלחוית עד תומה, מטבוחה חרפרפה, סלט פריקי ואיקרא נפלאה- כל הסלטים הוגשו עם לחם הבית- חם, פריך וטעים.
המשכנו למנות פתיחה טעימות וביניהן:
קבב מוסר ים מוגש עם טחינה ולימון כבוש על מצע של לחם הבית קלי- מנה מצויינת, הדג טרי ושילוב הטעמים יצרו מנה נפלאה.
סביצה בורי- אבוקדו, עגבניה, סלרי, צילי, בצל , כוסברה, שמן ומיץ לימון- מנה פרשית וטעימה מאוד.
למנת ביניים הגיעה לשולחננו קערת שרימפס בחמאה, יין ושום- אומנם לדעתי חסר למנה מעט לימון ועשבי תיבול ועדיין המנה הייתה נפלאה.
למנה עיקרית הזמנו דג דניס פתוח בגריל, הדג טרי מאוד, מתובל בעדינות.
קינחנו במלבי טעים ומפנק- קינוח נפלא לסיום החגיגה.
אנחנו אהבנו ובטוחי כי עוד נחזור.
בימי שישי מתקיימת במקום קבלת שבת חגיגית ומוזיקלית.
דיזנגוף 143, תל אביב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה