כל ערב משתדלת להכין לילדי ארוחת צהריים ליום המחרת, על מנת שכשיגיעו הביתה יזכו לצלחת עם ארוחה חמה, לא אחת מחפשת רעיונות להפתיע, לגוון, לגעת באותן נקודות שהילדים אוהבים כי כולנו יודעים שילדים לא אוהבים כל אוכל.
אחת המנות שהם הכי אוהבים זה עוף מתוק על כל צורותיו, הפעם בוחרת לשתף אתכם במתכון לעוף מתוק עם פירות יבשים.
אחת המנות שהם הכי אוהבים זה עוף מתוק על כל צורותיו, הפעם בוחרת לשתף אתכם במתכון לעוף מתוק עם פירות יבשים.
המצרכים:
כ-10 חלקי עוף (מה שאתם אוהבים)
0.5 כוס סויה מבית מאסטר שף
0.5 כוס רוטב טריאקי
5 שיני שום
2 בצלים פרוסים דק
כוס יין אדום יבש
200 גרם משמשים יבשים
200 גרם שזיפים מיובשים ללא חרצנים
200 גרם צימוקים לבנים
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד להזהבה , להוסיף את השום הקצוץ ולערבב היטב.
להוסיף את העוף ולהזהיבו היטב מכל הכיוונים עד שהוא משחים..
מוסיפים לסיר את כל מרכיבי הרוטב ומבשלים עד לרתיחה מלאה, מוסיפים את הפירות היבשים ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים שלוש עד לצמצום הנוזלים.
להגיש עם קערת אורז לבן ולהתענג.
הפעם השתמשתי בסויה של מאסטר שף שקיבלתי להתנסות והופתעתי מרמת הסמיכות והאיכות הגבוהה.
המותג הקולינארי מאסטר שף ממשיך להתרחב ומשיק רוטב סויה מסורתית - רוטב איכותי המיוצר לפי מיטב המסורת היפנית.
המוצר החדש מכיל 40% פולי סויה מיפן – ריכוז הפולים הגבוה ביותר בשוק. פולי הסויה המשמשים לייצור הסויה המסורתית, מגיעים היישר מהאי הוקאידו שביפן וגדלים בחוות גידול משפחתיות הממוקמים ברחבי האי. מגדלי הסויה באי, משמרים מסורת ארוכת שנים בעת גידול הפולים, אשר שומר על טעם ואיכות מהטובים בעולם. הסויה עוברת תהליך תסיסה טבעי ולאחר מכן מיושנת בחבית עץ. ריכוז גבוה זה של פולי סויה ותהליך ההתססה המסורתי יוצרים רוטב בעל גוון עמוק ועשיר בהתאם למיטב המסורת היפאנית.
הסויה המסורתית של מאסטר שף גם עדיפה בריאותית לאור ערכי הנתרן הנמוכים בהשוואה לכל המתחרים בשוק. בנוסף, לסויה המסורתית קיימת גם גרסה מופחתת נתרן, אף היא מכילה ערכי נתרן נמוכים בהשוואה לכל המוצרים מופחתי הנתרן האחרים בשוק.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה