יום ראשון, 11 באפריל 2021

מוכנים ליום העצמאות? קבלו את הטיפים שיעשו את האירוח לקליל ביותר


מניחה כי אצל רובנו אם לא כולנו ביום העצמאות המנגל ידלק ויונחו בו כלאחר יד מבחר מטעמים, הפעם בוחרת להביא לכם מקבץ טיפים למנגל המושלם, כן אני יודעת כי יש אינספור שכאלה אולם הפעם בחרתי לקבץ אותם עבורכם.


ראשית ולפני הכל רשימה מסודרת מראש ובה תכנון מוקפד, מה שניתן להכין מראש רצוי ומומלץ כך תגיעו למנגל חיננים, לא עייפים והרבה יותר נחמדים.
    • אני ממליצה להשרות את שיפודי העץ כערב לפני, כך השיפודים יתרככו ולא ישרפו בעת המנגל.
    • מכינים בשרים במרינדה? השרו אותם לילה לפני, הם יתפסו היטב את הטעמים ויהיו טעימים אף יותר.
    • לא יודעים מהי הכמות המומלצת לאדם? 350 גרם לאדם מבוגר , 150 גרם לילד.
    • מארחים עם ילדים? השתדלו להכין עבורם לפני את האוכל, כשהם שבעים הם רגועים ואתם נהנים מהמנגל.
    • חשוב מאוד שהרשת תהיה חמה מאוד כשמניחים עליה את הבשר- כדי לבדוק שהחום מספיק, העבירו את כף היד מעל לרשת וספרו עד שלוש, אם החום שתרגישו ביד יהפוך לבלתי נסבל עוד לפני שתגיעו לשלוש, הגעתם לטמפרטורה הנכונה.
    • לאחר הורדת הבשר מהאש, כדאי לסחוט עליו מעט לימון, הלימון מעצים את הטעם ומעדן מעט את השמנוניות.




    מרינדה לפרגיות מושלמות ורכות במיוחד:
    1 ק"ג פרגיות
    1 כף מיונז
    4-5 שיני שום כתושות
    כף תבלין גריל עוף

    לערבב היטב ולהשהות במקרר כלילה לספיגת הטעמים, ניתן להגיש כסטייק או בשיפודים.



    קבב מושלם:
    1 ק"ג בשר טחון
    2 בצלים גדולים קצוצים
    צרור פיטרוזליה קצוצה
    מעט נענע קצוצה
    לאוהבי העמבה כדאי להוסיף 1 כף, ישביח את הבשר
    כף תבלין לקבב

    לערבב היטב ולהשהות במקרר כלילה לספיגת הטעמים. 



    את תשכחו להגיש סלטים חיים שירעננו את השולחן :






    וממש רגע לפני סיום חייבת להביא לכם את הלהיט העכשוי מבית אסם אשר בימים אלו משיקים מהדורה מיוחדת של קטשופ 'על האש' לקראת תקופת המנגלים הקיציים, ששיאם ביום העצמאות ול"ג בעומר הקרבים.

    קטגוריית הרטבים גדלה בשנה האחרונה (2020) ב 11.3% וכעת עומדת על כ- 460 מיליון שקלים בשנה, כאשר אחד הטרנדים המובילים בשנים האחרונות הוא רטבי שולחן, רטבים לחיצים בטעמים מיוחדים וכאלו התואמים מאכלים ספציפיים. בהתאם, אסם-נסטלה התקדמה צעד נוסף ובחרה לקחת את הקטשופ האהוב ולשלב אותו עם טעמים פופולאריים של רוטבי השולחן השונים. בכך, יצרה את קטשופ 'על אש' המעניק טעמים חדשניים ורלוונטיים שישביחו כל על האש עם מינימום מאמץ ומקסימום טעם.

    קטשופ "על האש" מותאם במיוחד כמטבל לבשרים שהוכנו על האש או במחבת הביתי. הוא מעשיר ומשדרג את טעמם עם תיבול עשיר וספייסי והולך עם הכל, קבב, נקניקיות, המבורגרים ובשרים על האש, מה שהופך את המנגל המשותף לחוויה טעימה ומהנה.




    והכי חשוב שיהיה לכולנו חג עצמאות שמח!!

    אין תגובות:

    הוסף רשומת תגובה