יום שלישי, 27 באוקטובר 2015

מבחר מתכונים מפנקים עם מוצרי מאסטר שף

המותג הקולינארי "מאסטר שף" מתרחב ומשיק סדרה חדשה:
הסדרה האסייתית של מאסטר שף


כאשר הגיעה אלי חבילת המוצרים המפנקת מבית מאסטר שף מיד הראש התחיל לעבוד, אז כן, דבר ראשון היה ברור יהיה פה נודלס, אבל מה עוד?



הראש חשב וחשב ומיד אשתף אתכם במספר מתכונים שווים במיוחד, אבל היי, רגע לפני הכל רוצה לספר לכם קצת על הסדרה החדשה.

הסדרה האסייתית החדשה כוללת: רוטב סויה, טריאקי, צ'ילי מתוק, צ'ילי חריף, נודלס, אטריות אורז וקרם קוקוס

מותג מאסטר שף, המציע מגוון רחב של מוצרים קולינריים והופך כל ארוחה לחוויה, מתרחב ומשיק סדרה אסייתית ייחודית המביאה ניחוחות היישר מאסיה: 

· סדרת רטבים הכוללת סויה, טריאקי, צ'ילי מתוק וצ'ילי חריף המיוצרת בתאילנד

· סדרת אטריות הכוללת אטריות ביצים המיוצרות בסין, אטריות אורז המיוצרות בתאילנד

· קרם קוקוס המיוצר בתאילנד

אז מה היה לנו?

עם רוטב הטריאקי- רוטב המצטיין במרקם סמיך, העוטף את המנה, ובטעם מתקתק עמוק. מיוצר בתאילנד והותאם במיוחד לחיך הישראלי, הכנתי דג סלמון בתנור- מנה קלילה, זריזה וטעימה מאוד.


המצרכים:
רצועות דג סלמון
2 כפות רוטב  טריאקי לכל רצועה.
מעט מלח גרוס, תבלין לאנטיפסטי.

אופן ההכנה:
להשרות מעט את הדג ברוטב הטריאקי, להניח בתבנית, מעל לפזר תבלינים ולהכניס לתנור 15 דקות בלבד.

מעדןן!!

עם רוטב הסויה- רוטב הסויה של "מאסטר שף", מיסודות המטבח האסייתי, מיוצר מפולי סויה מובחרים, שצמחו במדרונות הרי הצפון של תאילנד. האקלים המדויק וקרקע איכותית, יוצרים בית גידול מושלם לפולי הסויה המשובחים. המתכון הייחודי- נרקח על ידי "מאסטר שף", ומשלב ארומה עמוקה ועשירה עם גוף רוטב מדויק ו- רוטב הצ'ילי מתוק- היחיד שמכיל 25% צ'ילי חריף. מתכון מדויק, המשלב מתיקות מאוזנת עם קורטוב חריפות. מיוצר בתאילנד ועבר התאמה לחיך הישראלי הכנתי עוף בתנור קליל וטעים במיוחד.


המצרכים:

חלקי עוף לפי הצורך
ריבועי תפוחי אדמה
שום כתוש+ שיני שום שלמות
רוטב סויה
רוטב צילי מתוק
אפשרי להוסיף גם רוטב צילי חריף
מעט שמן זית
פפריקה מתוקה, מלח ופלפל

אופן ההכנה:

לנקות היטב את העוף, לשים בתבנית, להוסיף את כל המצרכים , לערבב היטב ולהעביר לתנור לשעה על חום בינוני 160 מעלות, לאחר מכן 15 דקות ב-250 מעלות עד להשחמה, להגיש עם אורז או איטריות אורז ולהנות.

עם אטריות האורז- אטריות אורז רחבות, מיוצרות בתאילנד ואידיאליות למנת הפד-תאי המפורסמת או למרקים צחים הכנתי מוקפץ טעים במיוחד.


המצרכים:

שום כתוש
שעועית ירוקה שלמה
קוביות אננס
רצועות כרוב
רצועות גזר
רצועות גמבה
פרחי כרובית
רצועות עוף

איטריות אורז מבושלות לפי ההוראות
רוטב סויה, רוטב טריאקי, רוטב צילי מתוק, פפריקה מתוקה, מעט מלח, אבקת מרק בצל, מעט סוכר.

אופן ההכנה:

לטגן שום כתוש, להוסיף את רצועות העוף ולטגן עד לקבלת צבע לבן, להוציא מהמחבת ולהניח בצד.
באותו השמן להוסיף את הירקות , לערבב היטב להוסיף את הרטבים, תבלינים ולערבב היטב.

להוסיף את רצועות העוף, איטריות האורז ולבשל על אש קטנה כרבע שעה.

להגיש חם!

והיום עם קרם הקוקוס- קרם בעל ריכוז גבוה של נוזל קוקוס, מכיל 17-18% שומן, המעניקים לבישול ולתיבול טעם חמאתי, עשיר וייחודי. מיוצר בתאילנד מאגוזי קוקוס משובחים, אידיאלי למתכונים מהמטבח האסייתי וכתחליף למנות על בסיס מוצרי חלב הן לרגישים ללקטוז והן לשומרי הכשרות הכנתי פסטה ברוטב דמוי שמנת ופיטריות.




המצרכים:

שום כתוש
סלסלת פיטריות טריות פרוסות דק
שמן זית ואם אתם לא חייבים שזה יהיה פרווה להוסיף גם 50 גרם חמאה
קרם קוקוס

מלח, פלפל, אגוז מוסקט

פסטה מבושלת לפי ההוראות

אופן ההכנה:

לטגן בשמן זית וחמאה שום כתוש עד להזהבה קלילה, להוסיף את הפיטריות ולערבב היטב, להוסיף את קרם הקוקוס , להוסיף מלח, פלפל, אגוז מוסקט ולבשל כרבע שעה על אש נמוכה.

לערבב את הרוטב עם הפסטה, להגיש עם סלט ירוק ולחם שום- מעדן,


עוד נמצא בסדרה:

רוטב צ'ילי חריף- עם אחוזי הצ'ילי הגבוהים ביותר הנמצאים היום בשוק- 35%. רוטב עשיר וסמיך, מעניק לרוטב חריפות מדויקת. מיוצר בתאילנד במתכון שהותאם לחיך הישראלי. 


אטריות ביצים- אטריות ביצים המיוצרות בסין ומשדרגות כל מנת מוקפץ מיידית.



אני אהבתי את המוצרים, איכותיים וטעימים מאוד!!!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה