יום שבת, 7 במאי 2016

מתחם האירועים החדש "קדם", יחד עם קייטרינג "מי עלמה" (MI ALMA) משתפים אותנו בטרנדים החמים של העונה.

המגמות והטרנדים שישלטו בענף האירועים באביב-קיץ 2016
בעלי מתחם האירועים החדש "קדם", יחד עם קייטרינג 
"מי עלמה" (MI ALMA) משתפים אותנו בטרנדים החמים של העונה.





מי שמכיר אותי יודע שאני מאוד אוהבת אירועים, לא צריכה יותר מידי כדי לצאת מיד לדרך להפקה רצינית, רק מחכה לחגיגה.
אז אומנם את החתונה שלנו עשינו כבר די מזמן וכך גם את שאר החגיגות אולם בלי שנרגיש יגיעו גם החגיגות הבאות, ועד אז אני אוהבת לטייל באולמות וגנים, להכיר את הקונספטים החדשים השולטים, את העיצובים ואת שלל הרעיונות. 

השבוע הוזמנתי להגיע למתחם האירועים החדש "קדם" השוכן בבארות יצחק הסמוך לפתח תקווה לשם הכרתו, המתחם מציע שירותי חלל לאירועים פרטיים ועסקיים באווירה שונה ומיוחדת. "קדם" היא גלריה אורבנית הממוקמת בלב ליבה של פינת חמד, אזור ירוק, עתיר שדות ומוקף פרדסים ומדשאות, עטוף באווירה פסטורלית של טבע ושלווה. החלל עצמו הוא מבנה תעשייתי גדול ורחב, בעל תקרה גבוהה המעוצב בסגנון מודרני, בקווים נקיים עם טאץ' אורבני. המתחם מיועד לאירועי בוטיק עסקיים ופרטיים כאחד של עד 500 איש (ישיבה), לצד אירועי קוקטייל של עד 1,000 איש. החלל מאפשר גמישות רבה בעיצוב ובתכנון האירוע והוא כולל גם חצר קדמית גדולה המשמשת כאזור קבלת הפנים והחופה.

אז אם גם אתם עתידיים לחגוג אירוע כלשהו בקרוב ממליצה לכם להגיע ולבדוק מקרוב את המקום, בר המשקאות איכותי מאוד, האוכל טעים, השירות אדיב והמקום יפיפיה.


אירועי בוטיק

בשנים האחרונות אנחנו עדים לתופעה בעולם האירועים: אירועים אינטימיים יותר במקום אירועי ענק. הדגש הוא על כמות מוזמנים קטנה יותר ואיכות אירוע גבוהה יותר.

קונספט שעוטף את האירוע וחוויה כוללת מהרגע הראשון

החוויה מתחילה מהרגע הראשון ובאה לידי ביטוי בנראות המקום, חווית הטעמים, המוזיקה ולמעשה בכל פרט פרט.

הדגש הוא על יצירת חלל שתואם את קונספט האירוע, דרך עיצוב כולל של החלל, כולל הקמת מפלסים שונים במקום, בחירת ריהוט תואם וכמובן בחירה קפדנית של תפריט האירוע והסאונד המלווה אותו. חוויה מוצלחת היא כזו שתוקפת את כל החושים ויורדת לפרטים הקטנים.

מקומות לחגוג בהם

המקומות החדשים לחגוג בהם כבר לא נראים ומרגישים כמו "אולם אירועים מסורתי" אלא מציעים חללים מעוצבים מוקפדים עם דגש על קולינריה מצוינת.

המטרה היא יצירת אווירה שונה וייחודית, להתרחק מהאולם המסורתי המוכר עם מפת הסאטן והמפית המקופלת לצד הצלחת ולהעניק למוזמנים חוויה אחרת. חללים רבים מעוצבים בסגנונות שונים כמו קלאב, כפרי, וינטג' וגם הסגנון האורבני שתפס תאוצה בשנים האחרונות. 

אופן הושבה מקורי 

חללי האירועים המובילים מייצרים אופן הושבה שונה וחוויתי בין ביתר באמצעות סוגי ישיבה מגוונים. החל מהושבה על ספות, דרך שולחנות עגולים קטנים וסביבם שולחנות אבירים גדולים. חומרי הגלם של השולחנות והריהוט בחלל שונים ומגוונים גם כן. שולחנות עץ, מראה, זכוכית ובקיצור - ריהוט שמשאיר את חומר הגלם חשוף ולא מצריך כיסוי השולחן במפה או כסאות בבדי לייקרה. גם צורת השולחן היא דינאמית וניתן לשלב בו זמנית בין שולחנות בצורות ובגבהים שונים.





תאורה קלאסית המתאימה לקונספט האירוע 

התאורה היא כלי חשוב ביצירת החוויה הכוללת. תאורה קלאסית וטבעית תחליף את התאורה העמוסה והצבעונית כשהמטרה היא כמובן לשרת את הקונספט של האירוע, לייצר היררכיות בחלל ומבלי להעמיס ולהיות טרחנית.

מיתוג ועיצוב האירוע

עיצוב מותאם אישית וייחודי הוא מרכיב חשוב וחם בתחום. מגמה שתופסת תאוצה היא אירועים קונספטואליים מותאמים אישית המאפשרים יצירת חוויה ייחודית. חלק משמעותי מיצירת אירוע ייחודי הוא מיתוג ועיצוב החלל. בחירת אלמנטים עיצובים לחלל, סידורי שולחנות ומיתוג גרפי של האירוע, כל אלו מטרתם להקנות לאירוע שפה אחידה בהתאם לקונספט ולאווירה הרצויה. השפה מתחילה מההזמנה ועד לפריטים ממותגים באירוע עצמו כמו תפריטים, סידורי הושבה, מתנות לאורחים ועוד. 



הטרנדים הקולינריים באירועי קיץ 2016

חברת הקייטרינג מי עלמה (MI ALMA), חברת בוטיק מהמובילות בענף, הפועלת כקייטרינג הבית של מתחם אירועי הבוטיק "קדם" בכניסה לקיבוץ בארות יצחק שבמרכז הארץ, מרחיבה על הטרנד שבו חברות הקיטרינג ממציאות את עצמן בכל אירוע מחדש, עם קונספט קולינרי מקורי ואחר. שף הקיטרינג עמוס יוסף, בעל 15 שנות נסיון, מספר על כמה מגמות פופולאריות:



"בשנת 2016 אנחנו רואים כמה מגמות עיקריות שיתפסו את מקומם מהצד הקולינארי של עולם האירועים", בראש ובראשונה "אוכל רחוב" (סטריט פוד) , אנו צופים כי מגמה זו תוביל את עולם האירועים בשנת 2016. מגמה זו שמה דגש על אוכל פשוט יחסית, עם חומרי גלם מצוינים, בדרך כלל אוכל הנעשה בהכנה פרונטאלית אל מול עיני האורחים. טרנד זה מאפשר גישה לכל אורח ואורח, דגש על הכנת מנה שמותאמת באופן אישי לפי בקשתו. אוכל מגוון המציע אין ספור אפשרויות, מאוכל רחוב לפי עולמות ועד אוכל רחוב ישראלי ים תיכוני. טרנד ה"שרינג" שקיים במחוזותינו כבר כמה שנים תופס תאוצה, אם בעבר האמריקן סרוויס (הגשה לשולחן לפי מנות באופן אישי) תפס מקום עיקרי באירועי הגשה, ניתן לראות שכיום יש דגש על מנות גדולות שחולקים, המוגשות למרכז שולחן והאורחים חולקים אותן זה עם זה. מדובר באווירה קלילה יותר שמעניקה לאירוע תחושת רוגע ונוחות, שאנו יודעים כמה הם חשובים באירועים...".



שף עמוס יוסף: "מי עלמה באה להשלים את חלקי הפאזל בחוויה הקולינארית של מתחם קדם החדש. תפריטים מסוגים שונים, שנכתבו לאחר מחשבות רבות, טעימות רבות וסיעור מוחות ערני ותזזיתי, מאפשרים לכל לקוח למצוא את התפריט שאליו הוא מתחבר. בנוסף, בגלל הקשר ההדוק בין אנשי האולם לאנשי הקייטרינג, פעמים רבות ניתן ללקוח באשר הוא מבקש, פתרונות מידיים, מהירים, בכל הקשור לשינוי התפריט או בנייה של תפריט מיוחד לאירוע שלו. המוטו שלנו הוא לעשות שמח ולהגשים את החלומות הקולינאריים של כל לקוח ולקוח".







מתחם האירועים קדם אירועי בוטיק – מושב בארות יצחק
כתובת: בכניסה למתחם הקניות מבנה
טלפון:03-6207030

אתר:WWW.KEDEM.IO 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה