כל ערב אותה חגיגה ובמיוחד לקראת שבועות חברות לא מפסיקות להתקשר ולבקש מתכונים מעניינים , טעימים ומגוונים, אז בימים הקרובים כל יום אצרף לכם מתכון חלבי, חגיגי ומפנק, הפעם מצרפת מתכון לפשטידת פיצה קלילה, קלה להכנה וכל כך טעימה:
המצרכים:
1 חב’ פסטה קונכיות(500 גר’)
מבושלת לפי הוראות היצרן.
1 כוס יוגורט עיזים של תנובה
2 ביצים
4-5 כפות פירורי לחם מתובל
חופן זיתים חצויים שחורים /ירוקים
מלח , פלפל שחור
חצי גביע פרוסות גבינה בולגרית פיראוס מפוררות
200 גר’ פתיתי מוצרלה של תנובה
רוטב עגבניות:
3 עגבניות מגורדות על פומפיה
3 כפות רסק עגבניות
3/4 כוס מים חמים
2 כפות שמן זית
2 שיני שום כתוש
2 כפות קטשופ
1.5 כף אורגנו
מלח , פלפל שחור
מערבבים את כל חומרי הרוטב יחד ושופכים לקערת הפסטה עם כל יתרת המרכיבים ומערבבים.
- לשמן פיירקס לצקת את התערובת ומפזרים מעל את פתיתי המוצרלה .
- אפשר לפזר מעל טבעות בצל , פטריות , טונה ....
כל אחד לפי בחירתו (ואפשר גם בלי )
- לאפות בחום 190 מעלות כ- 40 דק’ -עד שהגבינה משחימה .
להגיש עם סלט ירקות .
בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה