אני והזוגי מאוד אוהבים בשרים, כן, בהחלט ניתן להגדיר אותנו כקרניבורים אמיתיים ולאחרונה אני אף שומרת על תזונה נטולת גלוטן כך שמסעדות בשריות המגישות בשר נטו הן הפייבוריטיות שלי בימים אלו.
מסעדת ריי בשרים הינה מסעדה חדשה שנפתחה לפני השלושה חודשים במרכז המסחרי בקדימה ומציעה תפריט בשרים עשיר, איכותי וכשר לצד מבחר סלטי הבית אשר נעשים כל יום במקום.
התפריט רחב וכולל בתוכו: נתחי אנטריקוט, קבבים במבחר טעמים, נקניקיות מרגז, חזה עוף, המבורגר, נתח קצבים, צלעות כבש, חלוויאת ועוד ועוד, המסעדה מצוחצחת והדגש על ניקיון ניכר בכל פינה ופינה במסעדה, החל ממקרר הבשרים וכלה בשירותים.
את הבשרים נבחר במקרר הבשרים , כל אחד בוחר לעצמו את הנתח אותו ירצה לאכול, את מידת העשייה ואת אופן ההגשה, הבשרים יועברו כלאחר יד לשף הבית אשר יצלה את הבשרים על גריל פחמים, הבשרים נשקלים ומתומחרים במחיר די מגוחך של 26 ש"ח ל-100 גרם בלבד (חברים, זו ההזדמנות להזכיר שוב מדובר בנתחים שברובם מאוד יקרים).
כפי שסיפרתי בתחילת הפוסט ישנה אפשרות להזמין את סלטי הבית- פלטה של 10 סוגי סלטים, אשר מכינים במקום מידי יום, טריים, ביתיים, פשוטים ולא מתוחכמים אך טעימים להפליא וכוללים: טחינה ביתית, סלט כרוב, סלט סלק, סלט שורשים, סלט כרוב אדום, חציל מטוגן בטחינה, חמוצים ביתיים, סלט גזר חריף, סלט עגבניות חריף, סלט חצילים קלוי חלומי לצד פיתות עם זעתר ושום ופיתות טריות וחמות:
אז קמנו והגענו גם אנו למקרר הבשרים, בחרנו את הנתחים האהובים עלינו: נתח קצבים, פילה בקר, סטייק אנטריקוט, צלעות כבש, חלוויאת, קבב עם טחינה - מיד נשאלנו על מידת עשייה, על צורת ההגשה המתבקשת והכל הועבר למטבח ועלה ישירות על הגריל:
הבשרים הגיעו כעבור זמן קצרצר על פלטת אבן מיוחדת השומרת על חום הנתחים- כל הבשרים היו מעולים, נתח האנטריקוט נפרס לסלייסים לפי בקשתנו, נימוח ואדמדם, פילה הבקר גם הוא עשוי במידת העשייה המדוייקת, נימוח בפה ועם זאת עסיסי, נתח הקצבים נפלא, החלוויאת מדהימים, הצלעות שומניות ונימוחות, הקבב עם הטחינה היה מדהים (הצטערנו שלקחנו רק אחד), המנה הוגשה עם ירקות צלויים על הגריל- בצל, עגבניה ופלפל חריף- חגיגה קרניבורית טעימה במיוחד.
קינחנו בסלט פירות (אני) טרי וטעים וסופלה שוקולד חם (הזוגי) אשר נאפה במקום:
יש שפע של חניה באיזור - יתרון משמעותי נוסף.
אין לי כלל ספק כי לכאן נחזור עוד רבות.
החסידה 1 קדימה
09-8999953
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה