יום רביעי, 12 באוגוסט 2020

שבלולי פיצה וגבינות מושלמים

כל יום אני שוברת את הראש מחדש מה להכין לארוחת בוקר/צהריים/ערב , נשנושים ועוד, היום אכין לילדודס לארוחת הערב שבלולי פיצה וגבינה, שבלולים רכים, נימוחים ומושלמים, כאלו שיגרמו לתבנית להתחסל בשניות, רוצים מתכון? הצטרפו אלי לחגיגה.

לבצק:
3 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
1/3 כוס שמן זית
כפית סוכר
כף שטוחה מלח
כוס מים


רוטב פיצה:
לערבב בקערה:
2 קופסאות רסק עגבניות 
חצי כוס מים רותחים
כפית שום כתוש
מעט סוכר
מלח, פלפל,תבלין לפיצה


תוספות:
זיתים
תירס
טונה ועוד העולה על רוחכם
גבינה צהובה
גבינה גבינת שמנת


אופן ההכנה:
בקערת המיקסר לשה את כל החומרים יחד ומשהה כחצי שעה בצד.
בינתיים מכינה את התוספות ואת הרוטב.
מחלקת את הבצק ל-3 חלקים, מרדדת היטב, מורחת גבינת קרם שמנת ומעל רוטב פיצה, מעל מפזרת תוספות וגבינה צהובה.

מגלגלת וחותכת לעיגולים, לאפות בחום בינוני כארבעים דקות, עד שמשחים יפה.




להגיש חם, בתאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה