כל יום אני שוברת את הראש מחדש מה להכין לארוחת בוקר/צהריים/ערב , נשנושים ועוד, היום אכין לילדודס לארוחת הערב שבלולי פיצה וגבינה, שבלולים רכים, נימוחים ומושלמים, כאלו שיגרמו לתבנית להתחסל בשניות, רוצים מתכון? הצטרפו אלי לחגיגה.
לבצק:
3 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
1/3 כוס שמן זית
כפית סוכר
כף שטוחה מלח
כוס מים
רוטב פיצה:
לערבב בקערה:
2 קופסאות רסק עגבניות
חצי כוס מים רותחים
כפית שום כתוש
מעט סוכר
מלח, פלפל,תבלין לפיצה
תוספות:
זיתים
תירס
טונה ועוד העולה על רוחכם
גבינה צהובה
גבינה גבינת שמנת
אופן ההכנה:
בקערת המיקסר לשה את כל החומרים יחד ומשהה כחצי שעה בצד.
בינתיים מכינה את התוספות ואת הרוטב.
מחלקת את הבצק ל-3 חלקים, מרדדת היטב, מורחת גבינת קרם שמנת ומעל רוטב פיצה, מעל מפזרת תוספות וגבינה צהובה.
מגלגלת וחותכת לעיגולים, לאפות בחום בינוני כארבעים דקות, עד שמשחים יפה.
להגיש חם, בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה