יום שני, 13 במרץ 2017

פיצה אמיתית כמו בפיצריה בפחות מחמש דקות

שבוע שעבר חגגנו יום הולדת 16 לביתי, הפקה רצינית מעין כמותה, חלק מן הכיבוד הכנתי מבעוד מועד על מנת להקל על עצמי, ניכר כי כמה כיבוד שהכנתי לא הייתי מרוצה ועל כן בהחלטה של רגע, ממש ברגע האחרון נזכרתי ששוכב לו במגרה מיותם קמח שמרים להכנת בצק לפיצה ב-5 דקות- הפשלתי שרוולים , הוצאתי את הקמח ובמספר דקות נחו להן בתנור 2 מגשי פיצה.


אתם בוודאי חושבים שהפיצה לא יצאה מוצלחת אך יכולה לדווח כי הפיצה נעלמה כליל תוך שניות מספר ואף נחלה הצלחה מרובה, הילדות וגם המבוגרים אכלו בהנאה מרובה ודיווחו כי היא לא פחות טובה מהפיצרייה.



קמח השמרים להכנת פיצה עם זמן תפיחה של 5 דקות בלבד, אתם מאמינים?
בשונה מקמח השמרים הרגיל, שתהליך התפיחה שלו לוקח כשעה וחצי, התערובת החדשה תופחת ב-5 דקות בלבד ומוכנה מיד לרידוד והכנסה לתנור. תהליך הכנת הקמח פשוט ומהיר: מוסיפים לקמח שמן מים ומעט מלח, ממתינים 5 דקות והבצק מוכן לאפייה.

מוסיפים רוטב ביתי ו/או קנוי, גבינות, תוספות ולתנור.

שקית אחת של קמח שמרים תספיק לנו לכמות של 2 פיצות עגולות או לחילופין תבנית מרובעת של תנור.

מהבצק ניתן להכין מאפים נוספים כגון: לחם שום, פוקצות ועוד...

אז נכון, אני לא אחליף את הבצק שלי לפיצה אבל אם בהחלטה של רגע אתם רוצים להפתיע עם ארוחת ערב מפנקת וטעימה ו/או שהילדים אף יפנקו זה הפתרון האידיאלי והמושלם.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה