מי שעוקב אחרי יודע כי את ימי השישי שלי אני מבלה רבות במטבח, שעות על גבי שעות אני מבשלת לכל אחד את מבוקשו, האחד אוהב סיר כזה והשני סיר אחר- לעולם לא מתלוננת! אוהבת בית מלא ברעש ילדים, אוהבת את הישיבה סביב שולחן השישי עם כל המשפחה.
אמש אותגרתי באמת, ביתי הביאה לארוחת הערב חברה צמחונית אשר מלבד הסלטים לא ממש יכלה לאכול מהמטעמים שבושלו, חשבתי וחשבתי לעצמי מה להכין ובהבזק של שניה נפלה ההכרעה, השבוע קיבלתי להתנסות אישית עדשים שחורות מבית שופרסל- ועל כן החלטתי להכין לה קציצות עדשים- מודה ומתוודה מעולם לא הכנתי כך ששיטוט ברשת וחיבור מספר מתכונים יחדיו הולידו מתכון אשר הנ"ל התמוגגה ואף טענה שאלו הן הקציצות הטעימות ביותר שאכלה עד כה.
המצרכים:
0.5 כוס עדשים שחורות לאחר השריה במים של מספר שעות
0.5 כוס קינואה לאחר השריה במים של שעה
2 פרוסות לחם רטובות , סחוטות היטב ומפוררות
1 בצל
1קישוא
5 שיני שום
חצי כוס עלי פטרוזיליה
3 כפות טחינה גולמית
4 כפות מים
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, מעט כמון, אבקת מרק עוף.
אופן ההכנה:
במעבד מזון הכנסתי את כל המרכיבים וטחנתי היטב.
ליצור קציצות ולטגן בשמן חצי עמוק.
ואם אתם שואלים את עצמכם באיזה מוצר השתמשתי, להלן העדשים השחורות והקינואה - כאמור מבית שופרסל:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה