יום רביעי, 8 במרץ 2017

מוכנים לפורים ? ריבועי שוקולד עם חמאת בוטנים

מידי שנה לקראת פורים הראש עובד קשה על רעיונות חדשים למשלוחי המנות, כל שנה משתדלת להמציא את עצמי מחדש ולהפתיע את מקבלי המשלוח עם מטעמים חדשים , הפעם בחרתי בריבועי שוקולד עם ממרח חמאת בוטנים , גנאש שוקולד ובוטנים, מה אגיד לכם? חגיגה פיצוצית .


התחתית הינה עוגת שוקולד- שוקולית הסטנדרטית שכולכם בוודאי מכירים, להלן המתכון:

המצרכים :
כוס קמח תופח
כוס סוכר
כוס אבקת שוקולית
כוס שמן
4 ביצים טרופות
חצי קופסה שמנת מתוקה
לציפוי:
חצי חבילת ממרח בוטנים איכותי
לגנאש שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר מפורק לקוביות
חצי קופסה שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים את כל חומרי העוגה, מעבירים לתבנית 26 משומנת (או תבנית מלבנית), ואופים כחצי שעה. כשהעוגה יוצאת מהתנור.
כשהעוגה מצטננת מורחים את הממרח בוטנים, בינתיים מכינים את הציפוי: ממיסים יחד את השוקולד והשמנת, ושופכים על ממרח הבוטנים. 

מעל מפזרים בוטנים שבורים, חותכים לקוביות קטנות של אושר ומתענגים.

הפעם בחרתי להשתמש בחמאת בוטנים של חברת תומר המתמחה בייבוא ושיווק מוצרי מזון, מציעה לחג פורים ממרחים מעולים למילוי ולהכנת אוזני המן טעימים ומפנקים: ממרח חמאת בוטנים קלאסי או קראנצ'י עם שברי בוטנים וקונפיטורות משובחות 70% פרי במותג המוכר FRUPPA המגיע במגוון טעמי הפירות. 

כשרויות: ממרח בוטנים – כשר פרווה בהשגחת בד"ץ בית יוסף. קונפיטורות - כשר למהדרין בהשגחת הרבנות ובד"ץ בית יוסף. 

מחירים: חמאת בוטנים – כ-10.90 ₪ (ל- 510 גרם), קונפיטורה -כ- 14.90 ₪ (לצנצנת של 450 גרם). 

להשיג בכל רשתות השיווק.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה