מאפיית אנג'ל מציגה את הלחמים המושלמים לארוחת חג השבועות:
ממש רגע לפני חג השבועות אמש הגיע משלוח עם סדרת לחמי המחמצת החדשה של מאפיית אנג'ל אשר משיקה סדרה מצויינת תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים בשילוב דגנים וקמחים מלאים שיתאימו לאווירת חג הביכורים.
אז הפשלתי שרוולים, הוצאתי מספר מרכיבים טעימים מן המקרר והכנתי סנדוויץ פינוקים עתיר טעמים ומרקמים.
לחם מחמצת כוסמין- לדגן הכוסמין יתרונות בריאותיים רבים, וטעם מתקתק וייחודי. הוא מאפשר גם לאנשים שאינם חובבי לחם מקמח מלא, ליהנות "מהחוויה המלאה" ולהגביר את צריכת הדגנים המלאים בתזונתם. בהשוואה לשאר הדגנים המלאים, דגן הכוסמין עשיר ברכיבים חיוניים כגון סיבים תזונתיים, נוגדי חמצון וויטמינים ומינרלים, שאת חלקם הוא אף מכיל בכמות גבוהה יותר מזו שקיימת בחיטה הרגילה. לחם הכוסמין קל יותר לעיכול, ואף מקנה תחושת שובע לאורך זמן.
לחם מחמצת 100% שיפון קל- לחם 100% שיפון קל הינו לחם מופחת קלוריות העשוי מדגן השיפון המלא, מחמצת שיפון וסיבים תזונתיים. השיפון המלא עשיר במיוחד בסיבים תזונתיים, חלבון, ברזל, אבץ וחומצה פולית, ומצטיין באינדקס גליקמי מבין הנמוכים שבדגנים. 2 פרוסות מכילות כ- 16-24% מההמלצה היומית לצריכת סיבים למבוגר, וכ- 19-23% מההמלצה היומית לצריכת חלבון.
לחם מחמצת חיטה מלאה ודגנים - לחם מחמצת חיטה מלאה ודגנים עשוי מקמח חיטה מלא וממחמצת חיטה, בתוספת דגנים וגרעינים, זרעי פשתן ושומשום. המחמצת הייחודית בה אנו משתמשים מעניקה טעם וארומה הייחודיים ללחמים שלנו.
לחמי המחמצת של מאפיית אנג'ל אינם מכילים תוספת סוכר, נושאים את תו "אפשריבריא" בהמלצת משרד הבריאות לתזונה בריאה יותר ונושאים את תו העמותה הטבעונית הישראלית"Vegan Friendly".
אודות מאפיית אנג'ל
מאפיית אנג'ל, המאפייה הגדולה בישראל, מייצרת ומשווקת משפחה של לחמים, לחמניות, פיתות ודברי מאפה. המאפייה מקפידה על שמירה מתמדת של טריות ואיכות מוצריה. מאפיית אנג'ל נוסדה בירושלים בשנת 1927 כמאפייה משפחתית אשר התרחבה וצמחה לאורך השנים תוך הקפדה על שמירת האיכות והטריות של מוצריה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה