יום רביעי, 27 במאי 2020

הקינוח המושלם- עוגת שכבות חגיגית לשבועות

טוב, אז נכון, יש מידי שנה את העוגות הוותיקות והקינוחים שהחבר'ה אצלי לא מוותרים עליהם אולם מידי שנה אני מחפשת מתכון נוסף אחד שאני חייבת להכין ולגוון, להפתיע ולחדש, השנה הלכתי על עוגת שכבות שאני מכינה אולם בין השכבות במקום קצף הביצים הנוסטלגי שלי הכנתי תערובת מתוקה של גבינות, תקשיבו זה יצא אליפות, אתם חייבים להכין.


המצרכים:

לבצק:
כוס סוכר
1/3 5 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה של מיה תעשיות מזון
400 גרם חמאה 
4 חלמונים
מעט קליפת לימון


לשכבות למילוי:
קונפיטורת פרי של מיה תעשיות מזון
50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס של מיה תעשיות מזון
50 גרם שקדים קצוצים גס של מיה תעשיות מזון

לתערובת הגבינות:
גבינת כנען
2 ביצים
2 שקיות סוכר וניל של מיה תעשיות מזון
מעט תמצית וניל של מיה תעשיות מזון
חופן חמוציות או צימוקים של מיה תעשיות מזון


אופן ההכנה:
לערבב היטב את מצרכי הבצק, לחלק ל-2 . חלק אחד לרדד ולהניח בתבנית של תנור, חלק שני להקפיא.
למרוח את תערובת הגבינות על הבצק, מעל למרוח בעדינות קונפיטורת פרי.
להוציא מהמקפיא את הבצק הנותר ולגרד מעל העוגה.

להכניס לתנור בחום בינוני, בערך חצי שעה, עד להזהבה קלה.

תקשיבו!!! זה יצא להיט!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה