יום רביעי, 27 במאי 2020

סלט כרוב ופיצוחים- אתם חייבים אותו על שולחן החג

אחד הסלטים שאצלי מאוד אוהבים בחגים ובמועדים חגיגיים הינו סלט כרוב עם פיצוחים , גם השנה כמובן יככב מחר על שולחן החג, בכלום עבודה תקבלו סלט מרשים וטעים מאוד.


מרכיבים
1 יחידה כרוב קטן

לרוטב:
1/4 כוס סוכר חום
1/4 כוס חומץ
1/4 כוס שמן קנולה
1/4 כוס סויה

לפיזור מעל הסלט:
50 גרם שומשום
50גרם מקלות שקדים של מיה תעשיות מזון
50 גרם אגוזי מלך של מיה תעשיות מזון

אופן ההכנה

לקצוץ את הכרוב ולהניח בקערת הגשה.
לקלות את השקדים , האגוזים והשומשום עד להשחמה ולפזר מעל הכרוב..
לערבב את מרכיבי הרוטב בצנצנת, לערבב היטב ולשפוך מעל.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה