יום חמישי, 19 באוגוסט 2021

רגע לפני ראש השנה קבלו את הנבחרת שלי מבית נפטון

עוד רגע חגי תשרי מגיעים אלינו לטובה ואני בשלהי ההכנות, את התפריט כבר הכנתי, המתנות נרכשו, סידור השולחן כבר כמעט מוכן (אתם מכירים אותי כבר שאני חייבת שהכל יהיה מוכן מראש נכון?). 



השבוע הגיע משלוח מפנק במיוחד נפטון - אחד המותגים האהובים עלי בגזרת התבלינים אשר משיקים לרגל החג עוד מבחר הפתעות קולינריות חדשות ביניהם תערובת תיבול לאורז מרוקאי, פפריקה מתוקה, טאפנד זיתים ירוקים ושמיר מיובש.




כלל התבלינים, התערובות והממרחים הינם ללא תוספות של חומרים משמרים או צבעי מאכל. את מוצרי "נפטון" (משנת 1990), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, אפשר להשיג ברשתות שיווק ובחנויות מובחרות. כשרות פרווה בהשגחת בד"ץ בית יוסף/ בד"ץ העדה החרדית / כשרות מהדרין רבנות באר שבע.

בין המוצרים שהתקבלו השבוע מצאתי:

"תערובת לתיבול אורז בסגנון מרוקאי": תערובת תיבול חדשה, להכנת אורז בקלות, במהירות ובנוחות. מכילה, בין השאר, בצל מיובש, עדשים, צימוקים כהים, שקדים, חומוס הודי (צ'אנה דאל), שמן, פפריקה, מלח ותבלינים. מספיק להוסיף חצי כוס מהתערובת לכוס אורז (מתכון מנצח בגב האריזה). מחיר: 15.90 ש"ח (לאריזה במשקל 140 גרם).





"פפריקה מתוקה": 100% פפריקה איכותית מתוקה. מתאימה לתיבול מבחר מאכלים ותבשילים חמים, פושרים או קרים, לסלטים, לממרח חומוס ועוד. מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (למיכל במשקל 150 גרם).

"פפריקה מתוקה בשמן בסגנון מרוקאי": פפריקה מתוקה עם שמן. מתאימה למבחר מאכלים ותבשילים חמים, פושרים או קרים, לסלטים, לממרח חומוס ועוד. מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (למיכל במשקל 150 גרם).
אחת הטובות חייבת לציין!!!





"שמיר": 100% עלי שמיר מיובשים. מתאים למבחר מאכלי בשר, עוף, דגים, פשטידות, מאפים חלביים ומבחר תוספות כמו תפוחי אדמה, פסטה ועוד. מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (למיכל במשקל 25 גרם).




 "ממרח טאפנד זיתים ירוקים": מתאים לתיבול סלטים קרים או חמים, לכריכים ולטוסטים, לפסטות ועוד. מכיל בין השאר זיתים ירוקים, שמן זית, שמן קנולה, תבלינים, סוכר, רכז לימון ועוד. מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (לצנצנת במשקל 180 גרם).


"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספת של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה (שעלה ב-1980), פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

אחד הסירים שתמצאו אצלי בחג הינו פרגיות ברוטב שכולם ילקקו את האצבעות, בבקשה המתכון (מקורו יונית צוקרמן):

המצרכים:
קילו פרגיות בצורת סטייק

מרינדה:
שליש כוס שמן זית
שליש כוס טריאקי מאסטר שף
רבע כוס צ’ילי מתוק מאסטר שף
רבע כוס סילאן
5 שיני שום כתושות
כפית מלח רבע כפית פלפל כף פפריקה חצי כפית כורכום ןכפית של גריל עוף

מחבת:
4 בצלים

אופן ההכנה:
שוטפים את הפרגית ואם היא לא נקיה מנקים,שוטפים ומייבשים.
שמים בקערה את כל חומרי המרינדה ומערבבים היטב
מכניסים את הפרגיות ומערבבים היטב ונותנים לפרגיות לספוג טעמים למשך חצי שעה-שעה.
בזמן הזה קולפים 4 בצלים בינוננים פורסים אותם לרצועות ומטגנים עד הזהבה מלאה.
בהזהבה מלאה שופכים את הפרגיות עם המרינדה.
מערבבים הכל היטב .מכסים את המחבת במכסה ומבשלים 20 דק.


גילוי נאות: המוצרים התקבלו לסקירה אישית.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה