יום שלישי, 3 באוגוסט 2021

קבלו את מיטב מוצרי עוזי טעמים של בית

כאחת שמאוד אוהבת את המטבח ואת הבישול אני כל הזמן מחפשת את המוצרים הטובים ביותר שיש לשוק להציע. אחד המוצרים להם יש לי ממש אובססיה אלו הם סוגי התבלינים השונים. תמיד מנסה וממשיכה להפתיע אפילו את עצמי בסוגים ובאיכויות השונות הקיימות בשוק. 

לאחרונה נחשפתי בפייסבוק לעוזי טעמים של בית ודי הסתקרנתי. מדובר למעשה במותג סופר ותיק- עסק משפחתי אשר הוקם כבר לפני 33 שנים על ידי אב המשפחה.ההתמחות שלהם הינה תבלינים, פיצוחים וממרחים (כיום מייצרים כ-14 סוגים שונים). כלל מוצרי המותג באיכות סופר גבוהה והם שמים לפניהם את נושא שירות הלקוחות מעל הכל. 

שבוע שעבר ממש רגע לפני בישולי השבת הגיע משלוח עמוס כל טוב שכלל מגוון רחב של תבלינים וממרחים.

בגזרת התבלינים: תבלין לשווארמה, תבלין לקציצות, תבלין לציפס, תיבול לגריל עוף ותיבול לפרגיות.


בגזרת הממרחים : סחוג אדום, סחוג ירוק, אריסה חריפה מאוד, אריסה פיקנטית, ממרח פלפל שיפקה חריף טחון, סלטה משוויה, ממרח לימון כבוש, פסטו בזיליקום ושום קונפי.


מי שמכיר אותי יודע שאני לרוב מכינה את הממרחים בבית לבד ולא רוכשת מאחר ולרוב אני מוצאת בכל ממרח שכזה טעמי לוואי . כאן ראשית ולפני הוספתם לתבשיל ו/או לכריך כזה או אחר בחרנו לדגום ולא במעט את הטעמים השונים וחייבת לציין את כולם ככולם כמובחרים ואיכותיים מאוד. כלל הממרחים איכותיים וניכר כי הוכנו מחומרי הגלם באיכות הגבוהה ביותר שיש לשוק להציע. 

ראשית את ממרחי האריסה החריפה מאוד והממרח לימון הוספתי לדגים של שבת ותקשיבו 2 הסירים קיבלו טעמים מושלמים ומיוחדים מאוד:

חריימה חריף וטעים במיוחד:

מצרכים:
לטגן בשמן ראש שום כתוש (במידה שלא אוהבים מאוד שום ניתן להפחית בכמות)
להוסיף :
2 כפות כמון
2 כפות קימל טחון
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות פפריקה חריפה
1 כף מלח
1 כף רסק עגבניות
כף אריסה חריפה של עוזי טעמים של בית 
כף ממרח לימון כבוש של עוזי טעמים של בית 

אופן ההכנה:
לערבב היטב הכל ולהוסיף 2 כוסות מיים.

להוסיף דג מה שאוהבים (אני באופן אישי אוהבת את דג הנסיכה אבל את יכולה לשחק עם זה - כמובן שפרוסות דג).
להוסיף פרוסות לימון כבוש.

לכסות ולבשל על אש קטנה כ-30 דקות.

טעים טעים.

כמובן שעל מנת שלא יהיה ריח בדג להשרות אותו עדיף מלילה קודם בלימון במקרר.



דג מרוקאי:

המצרכים:
2 גמבות חתוכות לפרוסות דקות
2-4 פלפלים חריפים חתוכים (תלוי במידת החריפות שאתם אוהבים)
ראש שום מפורק לשיניים
עגבניה מקולפת, להוציא ממנה את הנוזלים ולחתוך לקוביות קטנטנות
חבילת כוסברה קצוצה
קופסת שימורי גרגירי חומוס
כף אריסה חריפה של עוזי טעמים של בית 
כף ממרח לימון כבוש של עוזי טעמים של בית 
תבלינים: 2 כפות פפריקה מתוקה בשמן, מעט פפריקה חריפה, כף תערובת תיבול דג מבושל, מלח, פלפל שחור, אבקת מרק עוף.
1.5 כוסות מים רותחים.

4-8 פילה מושט

אופן ההכנה:
לטגן היטב את הגמבות עם הפלפלים החריפים עד לריכוכם, להוסיף את שיני השום ולערבב היטב, להוסיף את העגבניה ולערבב היטב, לאדות מעט, להוסיף את התבלינים, לערבב היטב, להוסיף את המים הרותחים, לבשל על אש נמוכה כחמש דקות. להוסיף את הדגים ומעל לפזר את הכוסברה, גרגירי החומוס והלימון הכבוש.




את סנדוויץ שישי שלנו הפעם פינקתי במבחר ממרחים: ממרח לימון כבוש, ממרח שיפקה וממרח סלטה משוויה- אימל'הההה כמה שהטעמים התמזגו האחד עם השני והקפיצו פלאים את הסנדוויץ.



קונפי השום הצטרף לו לקרפצי'ו שהגשתי למנה ראשונה באחת הארוחות והקפיץ את המנה פלאים:


עם תבלין השוארמה הכנתי שווארמה ביתית שקטפה אין ספור מחמאות, כולם פשוט ליקקו את האצבעות, התבלין מאוד דומיננטי ומיוחד , אחד הטובים שיצא לי לטעום.




אז כפי שאתם רואים הייתה חגיגה גדולה של טעמים אצלינו במטבח, כל הפריטים שדגמנו היו מיוחדים, איכותיים וטעימים מאוד. 

אז חברים אם גם אתם מחפשים את התבלינים והממרחים הטובים שיש לשוק להציע הגעתם למקום הנכון!! ממליצה בחום, הנאה מרובה מובטחת לכם , מילה שלי!!

אז איפה ניתן להשיג אתם שואלים?

ברשת מחסני השוק.
בקצביות בוטי במרכז.
פיצוחי חממה באשדוד, נתיבות, פתח תקווה וראשון לציון. 
כמו כן ניתן לבצע הזמנות ומשלוחים מהחנות ברחוב המלאכה 6 , באר שבע.

טלפון להזמנות:
שמואל 054-7653466
עוזי 054-2288601



גילוי נאות: המוצרים התקבלו לסקירה אישית. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה