סדרת Smart Tools של סולתם מתרחבת ומציגה מגוון כלי בישול העשויים נירוסטה בשילוב סיליקון
אני זוכרת את אותם רגעי התחלת דרכי במטבח כרעייה, זוכרת איך התרגשתי כל פעם מחדש כאשר "הצלחתי" להרשות לעצמי ורכשתי מוצרים של סולתם. מאז עברו המון מים בנהר וכיום כמעט וכל הסירים/מחבתות ומוצרים נלווים במטבח הינם של סולתם.
מי שמכיר אותי יודע שהאזור האהוב עלי ביותר בבית הינו המטבח, זהו המקום בו אני יכולה לבלות שעות רבות ביצירת מטעמים לבני משפחתי ולחברים על כן תמיד משתדלת שיהיו בעבורי המוצרים הטובים ביותר שיהפכו את השהות לכיפית ומהנה יותר. בימים אלו ובתזמון די מושלם טרם החג רשת 'סולתם' מרחיבה את סדרת Smart Tools, ומציגה כלים חכמים, חדשים ומעוצבים בכדי לעזור לנו לנצל את זמן הבישול בתבונה, על מנת להקל על חיי היומיום שלנו במטבח ובמקביל גם לשמור על חיי המדף של הכלים לאורך זמן כי איכות זה כאן!!
מגוון הכלים החדשים בסדרת smart tools משלבים סיליקון ואף תכונות ומאפיינים של מספר כלים יחד.
כלי הבישול החדשים המתווספים לסדרה משלבים נירוסטה אל חלד וסיליקון איכותי והם בעלי יתרונות רבים:
קצה הכלים עשוי סיליקון איכותי ובכך הם ניתנים לשימוש עם כלים בעלי ציפוי נון סטיק ואף בכלי נירוסטה להגנה ולמניעת שריטות.
עמידים בחום גבוה עד לטמפ' של 220 מעלות.
הכלים מתאימים לשטיפה במדיח כלים.
חזקים במיוחד ועמידים בשימוש לאורך זמן.
בסדרה מגוון רחב של כלים כגון: מצקת, כף מחוררת, כף פסטה, תרווד לצד, מלקחיים, משטח חיתוך דו כיווני, סכומון נירוסטה ומועך תפוחי אדמה.
הכלים מגיעים בשני צבעים, אדום ואפור, כאשר קצה הכלי הצבעוני עשוי סיליקון עמיד ואיכותי.
טווח מחירים : 75-145 ₪.
להשיג ברשת חנויות 'סולתם' ובחנויות כלי בית ומטבח המובחרות
ובאתר האינטרנט: https://soltam.co.il/
אורז פרסי חגיגי
מתכון מאיה דרין, שפית ועיתונאית אוכל, צילום גל בן זאב באדיבות סולתם
רשימת חומרים לעוגת אורז בקוטר 24 ס״מ:
1 קילו פרסי קלאסי
3-4 תפוחי אדמה פרוסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
¾ כוס שמן (אני משתמשת בשמן זית עדין)
10 חוטי זעפרן
2 כפות גדושות מלח
אופן ההכנה:
משרים את האורז במי ברז למשך כשעה. מסננים ושוטפים היטב.
מערבבים זעפרן בקערית עם 2 כפות מים רותחים ומשהים ל-10 דקות.
בסיר גדול מרתיחים כמות גדולה של מים עם 2 כפות מלח בסיר גדול ומבשלים את האורז כמו שמבשלים פסטה במשך 7 דקות. מסננים.
יוצקים את השמן לאותו סיר, מוסיפים מי זעפרן ומביאים לרתיחה קלה. מנענעים את הסיר כך שהשמן יצפה גם את דפנות הסיר.
מסדרים בתחתית הסיר את תפוחי האדמה ומסדרים מעליהם את האורז . מניחים לארוז להישאר כמו שהוא, לא מהדקים ולא משטחים.
בעזרת ידית של כף עץ יוצרים באורז "ארובות" לכל אורכו כדי לאפשר לאדים להשתחרר, מכסים במגבת ובמכסה ומבשלים 10 דקות מעל להבה בינונית. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 45 דקות נוספות.
טובלים את תחתית הסיר במים קרים על מנת לנתק מן התחתית את שכבת התהדיק – שכבת תפוחי האדמה והאורז השחומים שבתחתית.
מניחים מגש או צלחת הפוכה על גבי הסיר והופכים בבת אחת. מרימים בזהירות את הסיר ליצירת עוגת אורז שלמה.
גילוי נאות: המוצרים התקבלו לסקירה אישית.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה