יום שבת, 22 באוגוסט 2015

פשטידת בצל חלבית מעולה



השבוע קיבלתי להתנסות את החלב החדש במתיקות מעודנת, מלבד העובדה שנהנתי מקפה טעים במיוחד והילדודס מקורונפלקס עם חלב טעים החלטתי להוסיף לפשטידת בצל על מנת לשדרג אותה והתוצאה לא איחרה להגיע- הפשטידה יצאה מעולה!!!



מצרכים

4 בצלים גדולים
3 ביצים
חצי כוס שמן
חצי כוס חלב במתיקות מעודנת
3/4 כוס קמח
כף אבקת מרק בצל
כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן ופרורי לחם לשימון התבנית


אופן ההכנה
חותכים את הבצל לקוביות בגודל בינוני (אפשר גם במעבד מזון אבל זה לא צריך להיות קטן במיוחד)
מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
משמנים תבנית עגולה ומפזרים פרורי לחם על הבסיס והדפנות (ע”מ שהשפטידה תצא יפה מהתבנית)
ממכניסים את התערובת ומפזרים עוד פרורי לחם מעל.
אופים בחום בינוני-גבוה כ- 30-40 דקות. הפשטידה צריכה להיות זהובה עד שחומה.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה