אני לא יודעת איך זה אצלכם בבית אבל מבחינת הילדים שלי (נו טוב, גם בעלי) אני יכולה להכין כל יום , כל השבוע רק שניצלים, הם פשוט מכורים.
ימי שישי אני מבשלת המון המון אוכל אולם החבר'ה כאן לא מוותרים, שניצל בתוך לחמניה ביתית (שאני מכינה) וסלטים, לא משהו אחר!!! בשום אופן לא!!!
אה, כן, שכחתי, אם החבר'ה כאן מזמינים חברים ולא משנה באיזה יום ובאיזו שעה יש הזמנה רגילה, אין ויתורים, אין הקלות- שניצל!! החברים של הילדים שלי מתים על השניצלים שלי, לא אחת התקשרה אלי אמא של חבר וביקשה את המתכון, אני נותנת בשמחה, מה שיכול לגרום נחת וכיף לילדים באהבה גדולה,
אז השבוע קיבלתי משופרסל להתנסות אישית את פירורי הלחם שלהם - בהם אני משתמשת באופן קבוע, מדובר בפירורים שמעניקים לשניצל המון קרנציות וטעם נפלא.
גם פסטות ורוטב לפסטה קיבלנו אך לזה אקדיש פוסט בנפרד בהמשך.
רוצים גם אתם את המתכון? בבקשה:
המצרכים:
1 ק"ג (לפחות)) שניצלים פרוסים דק (לא דפוקים, אני חותכת כל שניצל לשתיים ואז הוא דק וטעים)
אם אתם רוצים עוד יותר להשקיע תעשו עם פילה
2 ביצים
2 שיני שום כתושות
1 כף חרדל (ואם יש דיזון עוד יותר טוב)
1 כף אבקת מרק עוף
1 כפית פפריקה מתוקה
מעט מלח
מעט שמן
לערבב היטב את כל המרכיבים ביחד עם השניצלים (שימו לב! לא לטבול את השניצלים בבלילה אלא לערבב את הבלילה ביחד עם השניצלים בעזרת מזלג).
לטבול בפירורי לחם ולטגן בשמן חצי עמוק.
1 ק"ג (לפחות)) שניצלים פרוסים דק (לא דפוקים, אני חותכת כל שניצל לשתיים ואז הוא דק וטעים)
אם אתם רוצים עוד יותר להשקיע תעשו עם פילה
2 ביצים
2 שיני שום כתושות
1 כף חרדל (ואם יש דיזון עוד יותר טוב)
1 כף אבקת מרק עוף
1 כפית פפריקה מתוקה
מעט מלח
מעט שמן
לערבב היטב את כל המרכיבים ביחד עם השניצלים (שימו לב! לא לטבול את השניצלים בבלילה אלא לערבב את הבלילה ביחד עם השניצלים בעזרת מזלג).
לטבול בפירורי לחם ולטגן בשמן חצי עמוק.
בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה