הילדים כבר גדלו ואנו מתחילים לראות עולם, השנה ביקרנו כבר בשלוש נקודות על המפה והיד עוד נטויה, היעד שממש קורץ לנו הינו ברזיל - הקרנבלים, החופים, הצבעים, הכדורגל והאוכל, אוי שמעתי שהאוכל בברזיל הוא פשוט מדהים- חוויה אמיתית למביני עניין.
אך עד שנסע לטייל בברזיל בחרנו בביקורנו האחרון באילת לבקר במסעדת "קאזה דו ברזיל" כי גם כאן ניתן להנות מאוכל אמיתי ומהנה בדיוק כמו בברזיל.
המסעדה מציעה תפריט בשיטת "אשפטו קוהידו"- השיפוד הרץ- נתחי בשר עסיסיים, שמנמנים וטעימים במיוחד נפרסים על ידי ה"פסאדורים" היישר מהשיפוד אל הצלחת שלנו, כמה שנרצה בשיטת "אכול כפי יכולתך" מתחילים עם האור הירוק ומתי שרוצים ניתן לעבור לאור האדום וכל זאת לצד קצב הסמבה המתנגנת ברקע- האווירה כאן תוססת וקצבית (אם חיפשתם מסעדה רומנטית ושקטה זה לא המקום- כאן יש כיף אחר).
בנוסף ניתן להנות מתפריט עשיר הכולל בשרים (בהזמנה בודדת), סלטים , מנות צמחוניות ומנות ילדים.
כפי שציינתי מעלה ברזיל זה כדורגל אז כאן אנו ממש מרגישים כנבחרת קאזה דו ברזיל ויצאנו למשחק , שריקת הפתיחה כבר נשרקה והמשחק התחיל- מרגע זה ובמשך כל המשחק כולנו זזים, הפסאדורים נושאים עימם שיפוד גדול ומגיעים לשולחנות, הנבחרת כוללת: אנטריקוט, צלעות, מאמיה, פיקאניה, אסאדו עגל, ספריבס עגל חלב, צ'וריסו, פרגיות, פילה ועוד... ואנו כמובן אוכלים ונהנים.
משך המשחק כ-90 דקות ואף יותר, כל עוד הרמזור ירוק הפסאדורים ממשיכים לשחק ומגיעים לשולחן כל פעם עם שיפוד אחר, כשהרמזור ירוק יוצאים לפסק זמן, לקחת אוויר ולתכנן את המשך המשחק.
יצאנו לדרך עם תפריט צ'ורקסיה פרימיום הכולל: 14 סוגי בשרים- בשפע, בטעמים נפלאים ובאיכות גבוהה.
לצד הבשרים הגיעו לשולחננו למנות פתיחה: אורז ברזילאי, תבשיל צ'ילי קונקרנה- בשר, שעועית ופלפלים המתבשלים כ-3 שעות על אש נמוכה, תפוחי אדמה אפויים בעשבי תיבול, סלט הבית ברוטב ווינגרט חרדל, רוטב צימיצורי, רוטב ברביקיו- גם מנות אלו מגיעות בשפע וכמה שנרצה.
התחלנו את הארוחה עם נתח אנטריקוט מובחר ומיושן, עשוי בדיוק במידת העשייה המתבקשת:
פילה בקר נימוח:
צלעות טלה נימוחות:
חזה מולארד עסיסי:
פיקאניה - החלק המועדף עלי- פשוט שלמות:
אסאדו עגל:
כנפי עוף בצילי:
לבבות במרינדת יין אדום:
צ'וריסו דרום אמריקאיות:
עוד בתפריט ונאלצנו לוותר- שוק טלה, מאמיה מלכת הבשר, כבד עוף ברוטב פרובנסל, בוליניו- קציצות בקר ברזילאיות.
שריקת הסיום נשרקה לה, בשלב זה פשוט לא הצלחנו לנשום וסיימנו את הארוחה המדהימה.
גם שהצד האדום מגיע לשולחן הפסאדורים ממשיכים להציע נתחים במידה שהתחרטנו.
כמוכן שלא יכולנו לוותר על קינוח- פאווה- קינוח ברזילאי אותנטי של קרם וניל עשיר על מצע ביסקויטים, מעוטר בשבבי קוקוס ונגיעות של פירות יער- קינוח קליל וטעים במיוחד:
אז אם גם אתם מגיעים לאילת, אל תוותרו על ביקור במסעדה!! ממליצה בחום, הנאה מרובה מובטחת לכם!!
חטיבת גולני 3, אילת (צמוד למלון נובה) טל: 08-6323032
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה