יום ראשון, 21 באוגוסט 2016

HOME MADE אוכל ביתי


השבוע הוזמנתי לאירוע בלוגרים במסעדת HOME MADE השוכנת ברחוב הנצי"ב 18 - שכונת מונטיפיורי בתל אביב, בתחילה כאשר קיבלתי את ההזמנה הרמתי גבה וטענתי כי אני לא חסידת האוכל הביתי ועל כן ההתלהבות לא הייתה בשמיים אולם כאשר הגעתי לאירוע הבנתי כי טעיתי בגדול ושמחתי שטרחתי והגעתי כי כאן האוכל פשוט מדהיםםםם.

 אז מה זה  HOME MADE בעצם? מדובר במסעדה ביתית של אוכל בריא ומפנק, אוכל ללא טיגון כלל, עשוי מחומרי גלם איכותיים וטריים ברמה גבוהה, מבחר רחב של ירקות, קטניות ודגנים מלאים לצד בשר ודגים.

כאן כולם ימצאו את מבוקשם החל מטבעונים, כלה בצמחונים וכמובן גם הקרניבורים שבחבורה.

עיצוב המקום בטוב טעם עם נגיעות וינטאז' שמאוד אהבתי, נקי מאוד ואסתטי.



 



המקום מנוהל על ידי זיו גולדשטיין אשר לאחר שנים רבות כמנכ"ל מלון הנסיכה עזב הכל ועבר למרכז , הגשים חלום והקים את המסעדה המופלאה הזו, חבר ליוסי נורליאן שף בחסד עליון ויחד מפנקים ללא הרף את הלקוחות.

הגענו למסעדה בשעות הערב (המסעדה פתוחה עד השעה 17.00 ולכבודנו הצוות נשאר עד השעה המאוחרת), השולחן המקסים היה ערוך והמטעמים לא איחרו להגיע:


בשעות הבוקר קיים במקום קיוסקפה המגיש מבחר כריכים, עוגות ועוגיות, שתיה קלה וחמה לצד ארוחות בוקר (עד השעה 12).
תפריט הצהריים מוגש בימים א'-ה' בין השעות 12.00-17.00.

המסעדה אומנם אינה פתוחה בימי שישי ושבת אולם אם זאת אינה כשרה.

אז שנתחיל?

התחלנו את הארוחה במרק צח עם גונדי פרסי בתיבול עדין ובעל ניחוח נפלא:




המשכנו את הארוחה במבחר סלטי הבית המעולים כגון: סלט קינואה, סלט עדשים, טחינה ביתית, חריף מדהים, סלט אצות, סלט חסה וירקות טריים לצד ויניגרט העשוי במקום- כל הסלטים טריים, טעימים ופריכים:



 




ועכשיו עוברים למנות העיקריות:

ביף בורגניון- תבשיל בקר עם יין אדום ופטריות- זוכרים שבתחילת הפוסט סיפרתי שאני לא מחובבי האוכל המבושל הביתי? אז זהו! כאן הכל השתנה, המנה הזו הייתה פשוט מעולה, טעם היין לא השתלט כלל על המנה ושילוב הטעמים יצרו ארומה חלומית:


צילי קון קרנה שבושל בבירה, קיבלנו מתכון ובהחלט מתכוונת ליישמו בבית, תבשיל טעים במיוחד:


צוואר טלה רך על העצם עם שזיפים- אחת המנות הטובות שאכלתי לאחרונה, שילוב טעמים מדוייק בין מתקתקות לחרפרפות- מושלם:



לכל העונג הזה הצטרפו פירה הבית (חלבי) וטעים במיוחד:




אורז פרסי עם תחתית תפוחי אדמה וגרגירי כוסברה- חגיגה לעניים ולחיך:



הארוחה הייתה נפלאה, חברה מקסימה, שירות נהדר ומטעמים נפלאים אשר הוגשו כיד המלך, קינחנו בקינוח הבית - מוס שוקולד בליווי פירות יער ומקלות אבטיח- קינוח קליל וטעים במיוחד:



רוצו לבקר הנאה מרובה מובטחת לכם.

הנציב 18, תל אביב
03-624-8111

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה