חדש מסנו!
סנו סושי – נייר אפייה בגליל
נייר אפייה המתאים לגדלים שונים של תבניות בישול ואפייה - לניצול יעיל ולפחות עבודה במטבח
החבר הכי טוב שלי במטבח זה נייר אפייה, משתמשת בו להמון מטרות, הן להכנת אוכל, הן לאפיה ולעיתים אף לטיגון (קבלו טיפ- כשלא בא לי ללכלך את הגז בטיגון החצילים ו/או השניצלים מניחה נייר אפיה במחבת, שמן ומטגנת, בסיום המחבת נשארת נקייה).
בימים אלו סנו משיקה את סנו סושי – נייר אפיה בגליל, באריזה עם סכין פלסטיק משוננת לחיתוך קל ונח לפי האורך הרצוי- רעיון מדהים שאני לא מבינה איך לא חשבו עליו כבר קודם.
נייר אפייה בגליל פותר מצבים של כלי בישול ותבניות בגדלים שונים, שאינם תואמים את יריעות נייר האפייה ששווקו עד כה- לעיתים אנו זקוקים רק לחתיכה קטנה ולעיתים לדף גדול הרבה יותר מדף רגיל ואז משתמשים בשניים או שלושה, כאן יש את הפתרון האולטימטיבי פשוט חותכים את גודל הנייר המתבקש.
החיתוך באורך הרצוי מאפשר ניצול יעיל וחסכוני של הנייר, לפי הצורך ולכל מטרה, לתבניות קטנות וגדולות מהרגיל, לשיטות בישול יצירתיות ולפחות עבודה במטבח.
נייר האפייה האיכותי והמוכר של סנו סושי, מתאים לשימוש חוזר, ועמיד עד 220 מעלות צלזיוס.
מאושר למגע במזון
מידות הגליל - אורך 20 מטר ורוחב 37 ס"מ
להשיג בכל רשתות השיווק
חברת סנו התחדשה באתר ובו טיפים ומידע על מוצרים, שימוש נכון והדרכה בעולמות התוכן.
למידע נוסף היכנסו לאתר סנו - www.sano.co.il
ולפייסבוק: https://www.facebook.com/sano.co.il
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה