יום שני, 21 בינואר 2019

Meat Point מביאים חוויה חדשה לקניית בשר



Meat Point מביאים חוויה חדשה לקניית בשר 



מי שמכיר אותי יודע שאני יודעת להעריך איכות ומחפשת אותה באופן תדיר, ישנם דברים עליהם ממש לא מתפשרת ובתחום המזון על אחת כמה וכמה.

במסגרת עבודתי אני שומעת לא אחת על מפעלי מזון "מזוהמים" (בלשון המעטה) ועל כן יש לי רשימה שחורה שמכילה די הרבה מהם, על בית הבשר של דבאח שמעתי המון דברים טובים וכי בשל עובדה זו מוצאת את עצמי מבקרת בכל פעם שאנחנו בצפון בחנות המפעל ורוכשת ציידה לדרך, לשמחתי נפתחה חנות מקסימה ומיוחדת בלב הרצליה אשר מעניקה לנו הלקוחות חוויה חדשה ומיוחדת (הן בחנות והן באתר אגב).

אז כקרניבורים מצויים כמובן שיצאנו לדרך לחקור ולבדוק את החנות מקרוב, מצאנו חנות מבריקה ומצוחצחת אשר מציעה מגוון רחב של בשרים מיוחדים לצד סטנדרטים גבוהים,בשרים מיושנים לצד טריים והמכנה המשותף של כולם- באיכות גבוהה ובטריות שאין שנייה לה.



MeatPoint הוא מקום שנפתח לפני כשנה על ידי תמיר אניב טייס אל-על וראובן בר איש מודיעין לשעבר עם הרבה תשוקה לבשר (אגב הם בני משפחה והכמיהה והרצון שהכל ידפוק כמו שצריך הם מגבוהים שהכרתי). השניים יצרו חוויה חדשנית לממכר בשר באמצעות אתר אונליין המספק בשר טרי ואיכותי לבית הלקוח, עד שעתיים מרגע ביצוע ההזמנה (בסוף הפוסט אצרף לכם קוד מיוחד לקוראי הבלוג שיקנה לכם 10% הנחה). הסחורה נמכרת ונארזת מהחנות המיוחדת והחדשנית הממוקמת בהרצליה פיתוח - חלל גדול ואסתטי עם סחורה משובחת לצד מוצרים נלווים להשלמת החוויה. אז מה גרם לשניים לזנוח את הקריירות הנוחות ולהיכנס בשנות ה-60 לחייהם להרפתקה חדשה?

הצלע השלישית והמרכזית בפרויקט הוא אכרם דבאח הבעלים של 'בית הבשר דבאח' הידוע בקרב מביני עניין באיכות הבשר שלו ובמחיריו ההוגנים, וכיום הינו הספק המוביל בשוק הבשר הטרי בישראל. עד היום ניתן היה להשיג את מוצרי 'בית הבשר דבאח' באזור הצפון בלבד וכעת הקצביה החדשה מיט פוינט, שבהרצליה מביאה את איכות הבשר גם לאנשי המרכז והסביבה.



MeatPoint שואפת להביא ללקוחותיה חוויה חדשה לממכר בשר באמצעות אתר אונליין אשר מביא את הבשר הטרי והאיכותי לבית הלקוח, עד שעתיים מרגע ביצוע ההזמנה (גם בשבת). איכות הבשר, המקום החדשני, השירות והאתר הידידותי מגדירים מחדש את המילה "קצביה". 



הכל התחיל כאשר ראובן בר הכיר היטב את טיב הבשר של רשת דאבח: "משפחתי ואני אוהבי בשר ומדליקים את הגריל בכל פעם שהשמש מבצבצת, וכך הייתי "מבזבז" שעות רק בנסיעה לקנות את הבשר של דבאח". מספר ראובן בר ומוסיף, "הנסיעה הפכה לשגרה שנמשכה מעל עשור. הביקורים הדחופים לאורך השנים הולידו מערכת יחסים חברית בין אכרם דבאח לביני, מה שהפך לימים לשותפות בקצביה". 

עוד מספר בר, "הרעיון לקצביה נולד היות וזיהיתי שאנשים באזור השרון והמרכז נמצאים בחיפוש מתמיד אחרי בשר איכותי, נגיש ובמחיר אטרקטיבי. רצינו לייצר בשורה חדשה לדרך שבה נמכר בשר עד היום. שמנו דגש רב על הנראות של המקום, שיהיה מעוצב, אסתטי ונקי, רמה אחת מעל הרף המקומי. כמו כן, היה לנו חשוב לספק איכות לא רק במוצרים אלא בכל חווית הקנייה שעובר הלקוח מהרגע שנכנס לקצביה עד לצלחת וכך גם בהקמת אתר אונליין המביא חוויה חדשה לקונה המקומי", מסכם בר.






תמיר הצטרף אל השניים לגמרי במקרה לאחר שהחל לשמוע על תכניותיו של ראובן במפגש משפחתי. "התלהבתי מיד מהרעיון, אך לא היתה לי כל הבנה בנושא ולכן ביקשתי לחשוב על כך יומיים-שלושה. ביקור קצר בבתי הגידול של דבאח הספיקו לי והעלימו את כל הספקות שקיננו בי ומיד ניתן היה לראות כי מדובר באיכות מוצרים בסטנדרטים הגבוהים ביותר, ונעניתי בחיוב לאתגר המרתק". 

מקור הבשר של הקצביה החדשנית הינו בשר ארצישראלי הגדל בגליל וברמת הגולן, במרחבי גידול איכותיים, תוך הקפדה מרבית על תנאי ותזונת העדרים ואופן השחיטה. 

הבשורה החדשה היא לצד המקום המוקפד מוצרי הקצביה האיכותיים נמכרים באתר אונליין ידידותי לשימוש המאפשר קנייה של מבחר מוצרי בשר בקר, כבש ועוף טריים כמו גם, מוצרי בשר קפואים, יינות משובחים, בירות ממבשלות ישראליות, ציוד למנגל, תבלינים, שמן זית גלילי, סכיני שף ועוד מוצרים נילווים, ואפילו מתכונים. השילוח מתבצע באופן מהיר ובמקום מתחייבים הספקה עד שעתיים מביצוע ההזמנה בתנאים מוקפדים. המוצרים במקום כשרים אך לא מחזיקים תעודת כשרות היות והמקום פתוח בשבת ומבצע משלוחים בשבת.





ויש גם עראייס!! מיט פוינט בהרצליה פיתוח הפכה למוסד עלייה לרגל של עובדי האזור שפוקדים את המקום מידי צהריים לאכול את מה שהם מכנים "העראייס הטוב ביותר בעיר" – פיתה ממולאת בבשר איכותי ומתובל, אפויה בטאבון צהוב וגדול שבכניסה למקום, שהפך לסמל ההיכר של המקום- במחיר די מגוחך תוכלו להנות מארוחה קלילה (ולדעתי משביעה מאוד) המכילה 2 חצאים של עראיס איכותי ומהטעימים שיצא לי לדגום עד היום במחיר של 29 ש"ח, תצרפו שתיה ותשלמו רק 35 ש"ח.

אנחנו הוזמנו לערב טעימות כדי שניחשף לטעמים, לניחוחות, לאיכויות ואכן הוקסמנו, אין לי כלל ספק כי נחזור לבקר כאן שוב ממש בקרוב.

טעמנו: עראיס ביתי וטעים במיוחד, המבורגר איכותי ועסיסי, נקניקיות מרגז חריפות אש, נתח כף ועוד ועוד.






  

כפי שהבטחתי מעלה מצורף קוד מיוחד לקוראי הבלוג שיעניק לכם 10% הנחה בעת הרכישה באתר: Meatpoint 10.

לאתר: www.meatpoint.co.il 

לפרטים נוספים: Meat Point, שד' אבא אבן 3 הרצליה פיתוח, טל' – 09-7440909 

לעמוד הפייסבוק: https://www.facebook.com/Meat.Point.Herzliya/

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה