יום ראשון, 27 בינואר 2019

נשנוש לשעת ערב- פלפל ללא גרעינים- פפריטו

נגמרה ארוחת הערב, כולם שבעו וכחצי שעה לאחר מכן אני שומעת מכיוון החדרים : "אמא אני רעב!" , "עכשיו סיימת לאכול" אמרתי מצידי, "בא לי לנשנש משהו טעים" המשיך הגוזל ומיד אני ידעתי מה אעניק לו נשנוש בריא, מזין וטעים לנשנוש הערב.

שעה לפני כן הגיע השליח ובידו מארז פלפלים נפלאים , טריים וקראנציים ללא גרעינים הגדל מזרעים- פפריטו זהו שמם. 



מניחה שגם אתם נמנים על אלו שאוהבים פלפלים, כולנו כבר יודעים כי הם מכילים המון דברים טובים, מלאים בברזל, בויטמינים ועל כן הינם הנשנוש האולטימטיבי הן לילדים והן למבוגרים והיום הנשנוש הנפלא חוזר ובגדול ללא גרעינים.

לאחר שנעלם מהמדפים כבר לפני כשש שנים הצליחה חברת הזרעים הישראלית ברידאקס המתמחה, בין היתר בטיפוח זני עילית של ירקות מיוחדים לשווקים בישראל ובעולם לפתח זן (מוגן פטנט) של פלפל ללא גרעינים הגדל מזרעים, מדובר במוצרמוגן פטנט ובקו המוצרים הראשון של החברה.

מדובר בפלפלים טריים, קשים, קראנציים ומתוקים באופן יוצא מן הכלל, בהחלט הנשנוש האהוב עלי, הן כתוספת לסלט, הן כתוספת לארוחה ואף כאכילתו כך בדיוק כפי שהוא , הן ממולא בגבינה והן כיחידה עצמאית.

את פפריטו מגדלת בישראל חברת שובל ערבה, חברת בוטיק משפחתית בעין יהב שבערבה, המתמחה מזה כחמישים שנה בגידול ובשיווק ירקות מובחרים.

כל אחד מהירקות שמגדלת שובל גדל בתנאי מדבר ייחודיים לו וזוכה לליווי אישי משתילתו ועד קטיפתו, ממיונו ועד אריזתו, משינועו ועד שיווקו ברחבי הארץ והעולם.

פפריטו יימכר במארזים ממותגים כשהוא טרי, קריספי, מתוק ועסיסי- רק שטפו ואכלו בהנאה מרובה.

מחירו בשוק החל מ-9.90 שקלים וניתן להשיגו בכל רשתות השיווק המובחרות ואצל הירקנים המובילים.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה