יום שני, 21 בינואר 2019

נודלס טעים במיוחד עם סוד קטן שמקפיץ את המנה


בשבועות האחרונים אני מוצאת את עצמי מחלימה מניתוח, מבלה את רוב שעות היממה ברביצה על הספה או בשכיבה במיטה, כך שכל מטלות הבית נופלות על בני משפחתי, בנותי אשר מאוד אוהבות את המטבח (כמעט כמוני) מנצלות את המומנטום ומכינות מידי יום ארוחה חמה לכל בני המשפחה, שבוע שעבר הכריזו על יום של ארוחה אסייתית עם המון פינוקים טעימים , אחת המנות שהוגשה הייתה נודלס עם מבחר ירקות ברוטב מדהים (היו גם כנפיים ברוטב צילי, נאגטס ועוד).

המוכשרות שלי פשוט נכנסו לאתר בישולים (סתם מתגאה בעברי ניהלתי את פורום הבישולים של האתר) וקבלו רעיונות לכל מיני מתכונים ויצאו לדרך, תקשיבו הן תקתקו ארוחה מהסרטים.



מוקפץ טעים במיוחד:


המצרכים:
חבילת נודלס- איטריות להקפצה של אסם
חצי כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
גפרורי קולורבי
גפרורי גזר
גפרורי גמבה
פרחי ברוקולי
פרחי כרובית
פיטריות טריות חתוכות לחצי
מעט אננס חתוך
שעועית ירוקה
חזה עוף חתוך לרצועות דקות
שום כתוש
כחצי כוס אסייתי למוקפץ של אסם
מעט אבקת מרק בצל
מעט פפריקה מתוקה


אופן ההכנה:
לבשל את איטריות הנודלס לפי ההוראות על גבי השקית, לשטוף היטב ולהניח בצד.


לטגן בשמן את השום מספר שניות ולהוסיף את החזה, לטגן עד להחלפת הצבע ולהוציאו לצלחת.


בינתיים להוסיף לשמן עם השום את הכרוב ולערבב היטב, להוסיף את שאר הירקות, בין כל ירק וירק מערבבת היטב, מוסיפה את החזה עוף ואת הנודלס ומערבבת בעדינות.


מוסיפה את התבלינים והרוטב ,מערבבת היטב, מבשלת על אש נמוכה כעשרים דקות (מידי פעם לערבב שלא ידבק לתחתית הווק).


טועמת ומשפרת טעמים- יצא מדהים!!!

וכדי שלא תתבלבלו מצרפת לכם את התמונה של המוצרים בהן הן השתמשו:


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה