מידי יום אני דואגת שתהיה למשפחתי ארוחה חמה ומפנקת, מידי יום אני יושבת, חושבת ומכינה עבורם הפתעות, חלקן ידועות מראש וחלקן הינן פרי המצאה שחשבתי עליה באותו הרגע.
הפעם אני רוצה לספר לכם על תוספת שהם ממש אבל ממש אוהבים- תפוחי אדמה בתנור, כמה פשוט ככה מוצלח, אז קדימה תפשילו שרוולים והצטרפו אלי למטבח:
המצרכים:
כ-10 תפוחי אדמה (עדיף אדומים אך בהחלט גם הלבנים יעשו את העבודה)
שמן זית
עשבי תיבול
מלח הימלאיה מבית מלח הארץ
אופן ההכנה:
לפרוס את תפוח האדמה לפרוסות דקות כמעט עד הסוף (ראו תמונה), לזלף שמן זית בנדיבות, עשבי תיבול ומלח ולהכניס לתנור חם בטמפרטורה של 180 כשעה עד שעה וחצי.
הפעם בחרתי להשתמש במלח ההימלאיה מבית מלח הארץ, המוצר מגיע בשני סוגים של צנצנות המכילות גבישים גסים וגבישים דקים (באופן אישי הגבישים הגסים חביבים עלי יותר), מדובר בגבישים יפיפיים התורמים לקישוט ועיטות מנות שונות.
'מלח הארץ' יצרנית המלח הוותיקה בישראל, מרחיבה את סל המוצרים שלה ומשיקה את סדרת הימלאיה המופק מסלעי מלח מהרי ההימלאיה. המוצר מוצע בשני סוגים של צנצנות 1 ק"ג בעלות מכסה ורוד המכילות גבישים גסים וגבישים דקים.
ייחודו של מלח הימלאיה הוא בכך שנחצב ומופק בשיטות טבעיות ומסורתיות ממרגלות הרי ההימלאיה. את גבישי מלח ההימלאיה ניתן לזהות בקלות בשל צבע הוורדרד–אפרסק המוענק להם בשל נוכחות תחמוצות הברזל שיש בהם. מלח ההימלאיה ניכרה מבטן האדמה מסלעי מלח שנוצרו בעידנים עתיקים, והם מכילים עושר מינרלים שעיקרם: סידן, אשלגן, מגנזיום, גופרות ועוד כ-80 אלמנטים המצויים בכמויות זעירות במלח אשר חיוניים לפעילותו התקינה של הגוף.
הימלאיה של "מלח הארץ", המופק מסלעי מלח מהרי ההימלאיה, מאופיין בטעם מעודן יותר ממלחים אחרים. גבישיו הגסים מיועדים לשימוש בזריה או בצליה ולקבלת מרקם פריך וגבישיו הדקים (לאחר טחינה) מיועדים לשימוש בבישול. גבישי הימלאיה הוורודים מתאימים לתיבול, בישול, צליה, וזריה בכל סוגי המזון. בנוסף לכל התועלות שלהם, מדובר בגבישים יפהפיים התורמים לקישוט ועיטור מנות שונות.
ב'מלח הארץ' מקפידים לציין כי בדומה לכל מקור נתרן אחר , כך גם בשימוש בגבישי הימלאיה, יש להקפיד על צריכה נבונה ומאוזנת.
הימלאיה ורוד (גס ודק) של 'מלח הארץ' מוצע בצנצנות של 1 ק"ג, במחיר מומלץ של 19.90 ₪ ובכשרות פרווה בהשגחת הבד"ץ של העדה החרדית ירושלים. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.
"מלח הארץ" הינה היצרנית המובילה של מלח איכותי למזון בישראל מאז 1922.
"מלח הארץ" הנה חברה שורשית ומתחדשת, המצמיחה תעשיה מועילה לאדם, לקהילה ולסביבה. "מלח הארץ" מובילה את מהלך מיתוג עולם המלח בישראל ומציעה מגוון רחב של מלח ים משובח בטעמים, במרקמים ולשימושים שונים.
הימלאיה של "מלח הארץ", המופק מסלעי מלח מהרי ההימלאיה, מאופיין בטעם מעודן יותר ממלחים אחרים. גבישיו הגסים מיועדים לשימוש בזריה או בצליה ולקבלת מרקם פריך וגבישיו הדקים (לאחר טחינה) מיועדים לשימוש בבישול. גבישי הימלאיה הוורודים מתאימים לתיבול, בישול, צליה, וזריה בכל סוגי המזון. בנוסף לכל התועלות שלהם, מדובר בגבישים יפהפיים התורמים לקישוט ועיטור מנות שונות.
ב'מלח הארץ' מקפידים לציין כי בדומה לכל מקור נתרן אחר , כך גם בשימוש בגבישי הימלאיה, יש להקפיד על צריכה נבונה ומאוזנת.
הימלאיה ורוד (גס ודק) של 'מלח הארץ' מוצע בצנצנות של 1 ק"ג, במחיר מומלץ של 19.90 ₪ ובכשרות פרווה בהשגחת הבד"ץ של העדה החרדית ירושלים. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.
"מלח הארץ" הינה היצרנית המובילה של מלח איכותי למזון בישראל מאז 1922.
"מלח הארץ" הנה חברה שורשית ומתחדשת, המצמיחה תעשיה מועילה לאדם, לקהילה ולסביבה. "מלח הארץ" מובילה את מהלך מיתוג עולם המלח בישראל ומציעה מגוון רחב של מלח ים משובח בטעמים, במרקמים ולשימושים שונים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה