יום חמישי, 20 ביוני 2019

פוקצה/פיצה/מאפה שמרים בקלילות ובמהירות

אני יכולה להעביר שעות רבות במטבח הן בבישולים והן באפייה, מאוד אוהבת את התחום ואת היצירה , הפוקצות והפיצות שלי כבר שנים הולכות לפני ואין אחד שטעם אצלי את המטעמים ולא ביקש מתכון, התמוגג ואף מזמין באופן קבוע.

לאחרונה הגיע אלינו להתנסות בצק שמרים מבית בונזור המוכן לאפייה - בצק שמרים / בצק שמרים עם קמח כוסמין קפוא להכנת פיצה, פוקצ'ה ושלל מאפים.




המוצרים פותחו על ידי צוות המומחים של בונזור, מאפשרים אפייה ביתית של שלל מאפי שמרים טריים לגיוון ארוחות הערב, אירוחים או סתם פינוק בואפן פשוט, קל ומהיר.

הבצק החדשים חוסכים בזמן ומבטילחים הצלחה בתוצאה הסופית, כל מה שצריך לעשות הוא להוציא את הבצק מהמקפיא ולהשאיר כשעה בחוץ (או לילה במקרר) עד להפשרת הבצק, לאחר מכן ממשיכים בהתאם להוראות המתכון של המאפה אותו רוצים להכין.




עם הבצקים הכנו שבלולי שמרים, פוקצות, פיצה ביתית וכולם ככולם נחלו הצלחה מרובה , כמו שאר המוצרים של בונזור גם הם מצאו את מקומם באופן קבוע במקפיאנו.



אין תגובות:

פרסום תגובה