הימים החמים גורמים לי לרצות לבקר במטבח פחות ופחות, אך יחד עם זאת עדיין החבר'ה אצלינו צריכים לאכול וממתינים לשלושת הארוחות היומיומיות באדיקות רבה.
אמש רגע לאחר שנכנסתי הבייתה הנסיכה הגיעה והודיעה כי כל החברות בדרך להתכונן לנשף הקרב ובא וכי הן רעבות, מיד הפשלתי שרוולים, הכנתי מטעמים קלים שיהיה להן כיף לנשנש תוך כדי התקשקשות והתארגנות, אחד המטעמים שהן פשוט עפו עליו זה סלט קינואה וירקות שיצא פשוט מדהים.
המצרכים:
קוביות קטנות של בטטה מבושלת
צרור סלרי קצוץ (כולל הגבעול)
בצל קצוץ
צרור בצל ירוק קצוץ
מעט נענע קצוצה
2 עגבניות קצוצות
3 שיני שום קצוצות
מיץ מ-2 לימונים
2 כפות שמן גרעיני דלעת
מלח, פלפל
חבילת קינואה
אופן ההכנה:
בסיר קטן לבשל 2 כוסות מים, מלח, פלפל, מעט אבקת מרק עוף וחבילת תערובת קינואה , לבשל על אש קטנה כ-20 דקות.
לקרר מעט ולהוסיף את שאר הירקות, לצנן ולהגיש קר.
מותג מזון הבריאות GREENY השיק שמן גרעיני דלעת בכבישה קרה, עשיר בערכים תזונתיים!
מותג מזון הבריאות האורגני GREENY השיק מוצר חדש: שמן גרעיני דלעת המופק בכבישה קרה, בעל טעם וארומה עשירים.
השמן, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מופק מגרעיני דלעת מובחרים, בתהליך של כבישה קרה השומר על ערכיהם הבריאותיים. השמן מופק מגרעינים שלא הונדסו גנטית והוא מכיל 100% חומרים טבעיים, ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל או חומרי טעם וריח.
הנטורופתית יערה איכילוב כהן מציינת, ש"לשמן גרעיני דלעת המופק בכבישה קרה איכויות בריאותיות רבות: הוא עשיר באבץ, מגנזיום, נוגדי חמצון, ברזל, חלבון, אומגה 3 וויטמינים כמו E ו-K. מומלץ להשתמש בו בסלטים, ממרחים ותבשילים ולהימנע מחימומו, כדי ליהנות מיתרונותיו התזונתיים ומטעמו הטרי", אמרה.
לשמן טעם עשיר. הוא מתאים לתיבול סלטים וירקות טריים, על גבינות, מטבלים, רטבים, ממרחים, תבשילים ועוד. בשל טעמו המרוכז, מספיק לשים ממנו כמה טיפות לשדרוג כל מאכל או סלט. מומלץ לאחסן במקרר או במקום חשוך וקריר, מתחת ל-20 מעלות. אינו מתאים לטיגון.
כשרות – רבנות ראשית לישראל ובד"ץ בית יוסף.
מחיר: 59.90 ש"ח לבקבוק של 250 מ"ל. השמן מוצע במבצע 1+1 עד סוף חודש אוגוסט.
להשיג ברשתות מזון, בהן: יוחננוף, מחסני מזון, רשת שקדיה, לגעת באוכל, נקודת טבע ובחנויות הטבע המובחרות.
לפרטים: www.greenyisrael.com
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה