יום חמישי, 6 ביוני 2019

פסטה ברוטב שמנת מפתיע במיוחד

אני מאוד אוהבת לגוון ולהפתיע את בני ביתי עם מטעמים שונים (ולעיתים משונים) אולם בגזרת הפסטות לרוב יש לנו את הרטבים הסטנדרטים, כמעט כל הזמן הם חוזרים על עצמם, רגע לפני חג השבועות בעת החזרות הרבות החלטתי להפתיע והכנתי מתכון (שידרגתי מעט) שהופיע בגב פסטה פרפקטו מבית אסם .

אני מניחה שאתם כבר מכירים את פסטה פרפקטו הנהדרת והאיכותית מאוד אשר ימים אלה משיקה סדרה חגיגית של מוצרים שיעשו לנו שמח בשולחן החג.



אז הפשילו שרוולים והצטרפו אלי לחגיגה:

המצרכים:
חבילת פסטה פרפקטו של אסם 

לרוטב
בצל קצוץ דק
שמן זית
מעט שום כתוש
חצי חבילת פרחי ברוקולי של סנפרוסט
250 גרם גבינה בולגרית חתוכה גס
שמנת מתוקה של טרה
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
250 גרם גבינת צהובה מגורדת

אופן ההכנה:
לטגן שם שמן זית את הבצל הקצוץ עד לשקיפות, להוסיף מעט שום כתוש ולערבב היטב.


להוסיף את הפרחי ברוקולי ולערבב היטב, להוסיף את השמנת מתוקה, תבלינים, ולערבב, לבשל על אש נמוכה כעשר דקות.




להוסיף את הגבינות ולערבב היטב, לבשל על אש קטנה כחמש דקות נוספות.









לשפוך על הפסטה המוכנה ולהגיש חם.



בתאבון וחג שבועות שמח

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה