יום שבת, 25 ביולי 2015

ספגטי חריף עם טונה- טעיםםםםםםם

לעיתים אנחנו מחפשים ארוחה קלילה, משביעה והכי חשוב טעימה.

לנו הטריפוליטאים יש מאכל טעים במיוחד- ספגטי חריף (אששששששששששש) עם טונה- שילוב טעמים מושלם.

הפעם בחרתי להוסיף לסיר הרוטב עריסה חריפה מבית אוליביה שהעניקה לרוטב צבע, טעם וניחוח מושלמים.



המצרכים:
ספגטי (ארוכים)
2 שיני שום כתושות
2 עגבניות מגורדות
פלפל חריף קצוץ דק
1 רסק עגבניות קטן
1 קופסת טונה (עם השמן- אני באופן אישי משתמשת בטונה סטארקיסט עם שמן זית)
1-2 כפות עריסה חריפה
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, מעט סוכר להעצמת הטעמים.
1 כוס מים רותחים.

אופן ההכנה:
את הספגטי לבשל לפי הוראות היצרן.

לטגן בשמן זית את השום עד להזהבה קלילה, להוסיף את הפלפל החריף ולערבב היטב, להוסיף את העגבניות, הרסק, התבלינים וכוס מים רותחים.
להביא לרתיחה, להוסיף את הטונה ולבשל כ-10 דקות על אש נמוכה.





להגיש חם עם כוס מים ליד.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה