יום שלישי, 28 ביולי 2015

עוגיות שושנים

עוגיות שושנים

אתמול קיבלתי להתנסות את היוגורט של מולר - 100% של עונג , מעבר לעובדה שהתפנקתי עם יוגורט אחד ללא כלום, חשבתי לעצמי מה לעשות איתו, מיד קפץ לי רעיון- עוגיות שושנים, אז הכנתי ומה אגיד לכם? יצא מדהים, הבצק נימוח ועדין- ממליצה בחום.

לבצק:
חבילה קטנה קמח תופח (1/2 3 כוסות)
1 חבילת מרגרינה
1 מיכל יוגורט מולר
3 חלמונים
1/2 כוס סוכר
למילוי:
3 חלבונים
1 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל (או אינסטנט שוקולד, ריבת חלב או מה שיש)

אבקת סוכר





אופן ההכנה

לשים את כל חומרי הבצק יחד בקערה וללוש היטב לבצק אחיד.

ולתת לבצק לנוח
לחלק את הבצק ל-3 חלקים



להקציף את החלבונים ולהוסיף את הסוכר בהדרגה, עד שמתקבל קצף יציב.

להוסיף את האינסטנט בתנועות קיפול
לפתוח את הבצק דק , למרוח 1/3 מתערובת הבצים לגלגל ולחתוך לפרוסות בגודל 1- סמ`ולהניח על התבנית עם ניר האפיה , בצורה שהצד החתוך כלפי מעלה
ולאפות בחום של 180 מעלות

הערה לא לאפות לגוון הרבה להוציא כאשר עדין בהיר למרות שנידמה שלא אפוי
כיוון שמתקרר הופך לקריספי ונימוח בפה
זה סוד הצלחת עוגיות השושנים שלי.



לגלגל לרולדות ולהניח במקפיא לחצי שעה.

לחמם את התנור לחום בינוני – 180 מעלות.

לחתוך את הרולדה לפרוסות בערך 1-2 ס”מ רוחב.

להשכיב את השושנים בתבנית מעל לנייר אפייה, עם מרווחים ביניהם.

לאפות כ- 15- 20 דקות, או עד שיזהיבו.

לפזר מעל אבקת סוכר.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה